reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

dziękuje Jolu za chęci, dla dziewczynek te kuchenki i inne rzeczy super ale dla moich gagatków jakoś nic mi w oko nie wpadło. Niby fajne ale moi to najlepiej żeby cos grało był hałas, światła i żeby mozna rozwalić ;-) Chyba musza jeszcze dorosnąć do zabawek. Z dziewczynkami jest łatwiej, eh co zrobić

reklama
madzia zdecydowanie łatwiej....to może dla chłopców perkusja?? Widziałam gdzieś taką mała - Lenie bardzo się podobała ale ja stwierdziłam że nerwowo nie zniosę takie zabawki :p

u mnie podobnie, teściowa chciała im kupić bo faktycznie mają jakiś słuch muzyczny. Jak tylko słyszą muzykę to tańczą i to do rytmu ale ja powiedziałam, że ja w Tworkach wylądować nie chce więc albo perkusja albo ja.

Znalazłam taką matę wodną i zastanawiam się nad nią. http://allegro.pl/tomy-duza-mata-wodna-teczowa-rainbow-aquadoodle-i1875426263.html

u
nas tak jest że każdy z rodziny się do mnie zgłasza żebym wymyśliła co im kupić i potem siedzę i myśle. Myślałam nad czyms większym jak wy żeby się złożyli ale nic takiego nie widzę więc znowu będzie kupę gratów się przewalać

Jesli dzieci dostana wiele zabawek to nawet tym sie konkretnie nie zajmą, wiec wymysliłam żeby u nas było po jendej zabawce dla kazdego i u tesciów tak samo, w tamtym roku teściowa i jej syn kupili dzieciakom takie same jezdziki :baffled: czyli jieliśmy 3 jezdziki. Każdy nakupuje po trochu i bedzie zamieszanie, ale jeszcze nie wymyslilam co :-(

Ja jeszcze sie zastanawiam nad tymi ksiazkami...swietna sprawa :-)

LeapFrog Tag Junior Reading System - Green : LeapFrog : Early Learning Centre UK Toy Shop

No i koniecznie "apajaciki" pod choinke:-):-)

VTech Kidizoom Twist Digital Camera - Blue : children's cameras : Early Learning Centre UK Toy Shop

czekam tylko az beda w przecenie :tak:

Ja co bym mogla polecic co my mamy bardzo dlugo juz i w tamtym roku wysylalam mojemu chrzesniakowi to to pianinko..
VTech Sing & Discover Piano : light, sound & music toys : Early Learning Centre UK Toy Shop

Super sprawa!

Madziu a nie zastanawials sie nad laptopem takim od 2 lat??

ale cudeńka - dlaczego jak my byliśmy dziećmi to nie było takich fajnych zabawek??

madzia mata to super sprawa - u nas to jest jedna z bardziej ulubionych zabawek. Tylko pamiętaj o dwóch pisakach bo inaczej włosy lecą z głów;-)

jola czyli u was pod choinkę aparaciki, koszyczki i co jeszcze wymyśliłaś?:-p

ale cudeńka - dlaczego jak my byliśmy dziećmi to nie było takich fajnych zabawek??

madzia mata to super sprawa - u nas to jest jedna z bardziej ulubionych zabawek. Tylko pamiętaj o dwóch pisakach bo inaczej włosy lecą z głów;-)

jola czyli u was pod choinkę aparaciki, koszyczki i co jeszcze wymyśliłaś?:-p

pamiętam nie chcę krwi na święta :-) ten zestaw, który wkleiłam ma właśnie dwa pisaki i cos tam jeszcze.

Jolu myślałam nad laptopem tylko najlepiej żeby był jak najbardziej realistyczny bo juz mieli taką tanią imitację to i tak rodziców był fajniejszy. I tym sposobem mamy zepsuty ekran w górnym rogu. Kłócili się o niego i przez przypadek zrzucili. Ale byłam zła.

reklama
Oj tak tak..pisaki dwa to obowiazek!!
No i albo dwie male maty albo jedna ta najwieksza :-)

Kasiu..no aparaty na 100 %, koszyczki tez beda i zestaw Boscha:tak: i jeszcze im wzielam taki zestaw lyzek na stojaczku :-p. No i te ksiazeczki moze ...

Aaa no i niech ktos mi podpowie....zwykle rowerki czy te biegowe??? Nosz sama juz nie wiem:confused::confused:

Do góry