reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

He he..juz sie czuje jak Swiety Mikolaj :-p:-p. Oby tylko wszytko dotarlo na mniejsce.
Bo juz zamowilam :-)
Jeszcze komus :-)???
ja poprsze samochod, dom no i na wakacje chetnie bym gdzies pojechala :-D:-);-)
to prawda brakuje mi angielskich promocji, zawsze mozna bylo cos fajnego upatrzec za male pieniadze, w Holandii tak nie ma a w Polsce.... to juz przemilcze.....

Witam,

jesli chodzi o rowerki to mojego brata coreczka ma ten biegowy, siadzie na niego na chwilke i ma dosc, wiec ja bym nie kupowala, ale decyzja nalezy do Ciebie. Kazde dziecko jest inne.

A kto mi podpowie prezent dla pol rocznych dzieciakow???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oj ciężko z tym wymyślaniem prezentów. Wiadomo że teraz dzieci mają dużo więcej od nas. Co wizyta dziadków to jakiś prezent, ja powiem szczerze że najbardziej lubię książeczki - fajny prezent dla dziecka w każdym wieku.
morgenrood dla półroczniaka to można kupić fajne gryzaczki, grzechotki, fajna jest taka fontanna z piłek, teraz u nas reklamują samochodzik który steruje się grzechotką - też fajna sprawa dla chłopca - już sporo jest zabawek 6m+. A moje dziewczynki w tamtym roku na święta dostały huśtawkę, taką do domu - fajny prezent dla każdej płci.
milena no z taką dziewczynka jak twoja córcia to już większy problem. Wiesz co, napiszcie list do świętego Mikołaja, to będzie wiadomo o czym marzy:tak: A może dom dla lalek? Takim to ja chętnie bym się pobawiła Rosebud Dolls' House : dolls' houses & furniture : Early Learning Centre UK Toy Shop:-)

oj ciężko z tym wymyślaniem prezentów. Wiadomo że teraz dzieci mają dużo więcej od nas. Co wizyta dziadków to jakiś prezent, ja powiem szczerze że najbardziej lubię książeczki - fajny prezent dla dziecka w każdym wieku.
morgenrood dla półroczniaka to można kupić fajne gryzaczki, grzechotki, fajna jest taka fontanna z piłek, teraz u nas reklamują samochodzik który steruje się grzechotką - też fajna sprawa dla chłopca - już sporo jest zabawek 6m+. A moje dziewczynki w tamtym roku na święta dostały huśtawkę, taką do domu - fajny prezent dla każdej płci.
milena no z taką dziewczynka jak twoja córcia to już większy problem. Wiesz co, napiszcie list do świętego Mikołaja, to będzie wiadomo o czym marzy:tak: A może dom dla lalek? Takim to ja chętnie bym się pobawiła Rosebud Dolls' House : dolls' houses & furniture : Early Learning Centre UK Toy Shop:-)

domek super, tylko ona ma juz cos takiego... nie przychodzi mi nic do glowy czego ona nie ma :( ale masz racje z tym listem ;) dzieki!

Dziewczyny czy Wasze bejbusy w dzien spia tez tylko przy odkurzaczu ?
:-)

:-D:-D:-D:-D:-D nie hihi ale pewnie masz w domu czysto , mnie to by sie porzydalo porzadnie posprzatac :)kochana zamiast odkurzacza jesli masz iphone/ipad proponuje Ci app RELAX MELODIES WHITE NOISE albo ASIAN SLEEP PREMIUM, tam sa rozne fajne odglosy/dzwieki i szumy przy ktorych moje laski zasypiaja ;):tak:

Czyli ta mata wodna dziala tak jak w opisie jest?
Jola
tez kiedys przeszedl mi przez mysl ten rowerek ale pomyslalam czy dziecko nauczy sie na takim czyms utrzymywac rownowage, skoro ciegle podpiera sie noga, nijak ma to sie do nauki jazdy na normalnym rowerze

Morgenrood....:-D:-D:-D:-D:-D

Milenko...a ta ksiazeczka....Super sprawa! i mozna pozniej dokupywac jeszcze inne - jest cala seria!.

LeapFrog Tag Junior Reading System - Pink : LeapFrog : Early Learning Centre UK Toy Shop

Te sa od dwoch lat, albo takie od czterech...

LeapFrog Tag Reading System - Pink : LeapFrog : Early Learning Centre UK Toy Shop

Ja to chyba bym bardziej na cos edukacyjnego sie nastawiala gdyby moje dziewczyny mialy "juz wszystko";-):-):-)

Ashiarona..moje do dwoch lat to baly sie tak starsznie odkurzacza ze az sztywne sie robily jak slyszaly jego odglosy..:baffled: Do tego dochodzilo ze odkurzalm tylko wtedy jak moj P byl w domu bo wtedy mogl sie z nimi zamknac w innym pokoju i je przytulal...:blink:

Yen..ten domek byl moim typem na tegoroczny prezent...ale stwierdzialm ze male sa jeszcze za male..I kupie go w nastepnym roku. Zwlaszcza ze co jakis czas jest on dostepny za polowe ceny!! Kto wie moze dostana go na prezent urodzinowy??

Wlasnie dzisiaj mama byla u nas a ja bylam sie porozgladac za prezentami. W grudniu tyle wydatkow i do tego mamy wesele w sylwestra w rodzinie no i 4 stycznia urodziny dziewczynek takze juz chce zalatwic prezenty w listopadzie najlepiej:) i tak myslalam wlasnie zeby Was podpytac co kupujecie, wchodze a tu akurat temat dla mnie:) na Was zawsze mozna liczyc dziewczyny:*

Ta kuchnia Yen super naprawde ale ja sie tak zastanawiac zaczelam. Moje dziewczyny to takie niszczyciele ze nie wiem czy warto im kupowac tak droga rzecz. Z muzycznego stoliczka wylamaly noge i po zabawce bo skleilam i tez wylamaly juz po raz kolejny..dziewczyny uwielbiaja za to wozki, moga nimi jezdzic caly dzien a maja takie byle jakie spacerowki tylko i myslalam nad gleboki jakimis fajniejszymi.

Jola
a co do rowerkow biegowych to napewno tez kupimy, wole zdecydowanie te niz zwykle, chociaz zwykle tez mamy, odkreci sie tylko plastikowe podporki pod nogi i moga pedalowac:)moj M jest motocrossowiec wiec wymyslil takie na wiosne dla dziewczynek: Motorek rowerek treningowy dla dzieci KTM BIKE (1850206486) - Aukcje internetowe Allegro produkuje je firma ktora motory crossowe tez ma. Ogladalam kiedys cos o zaletach wlasnie tych rowerkow, wszystkie miesnie pracuja i dzieci sie lepiej rozwijaja takze warto:) Moje dziewczyny na kuzyna probowaly jezdzic takim drewnianym latem, ledwo do ziemii siegaly ale sie rwaly do niego bardziej niz jego wlasciciel starszy od nich o rok:)
Jolu a masz jakiegos linka z tymi Waszymi laptopami? bo tak sobie pomyslalam o nich ale nie mam rozeznania jakie sie nadaja dla 2-latkow:)

Madzia a ta mata tez jest super. U nas to tez tak jest ze wszyscy kaza mi wymyslac prezenty bo nie chca kupowac byle czego. I wszystko na mojej glowie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ania moje takie psujące nie są, więc liczę że kuchnia będzie żyła jeszcze długi czas. Zresztą postawię ją w jadalni, tak żeby bawiły się na moich oczach - oj już się nie mogę doczekać. Szkoda ze zabawka będzie stała jakiś czas w ukryciu...

Do góry