reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Hej dziewczyny...
kurcze jakas nieprzytomna jestem..wstalysmy dzis o 9.30 i pewnie jeszcze bysmy spaly gdyby nie to ze Amelia stawia na rowne nogi caly dom jak krzyczy " Maaaammmaaa siuusiuuu":-p
U nas ok..dziekuje:-)

Co do prezentow to u nas mialy byc laptopy ( niestety kupilismy dziewczynom juz teraz bo wypatrzylismy dobra okazje:-p), aparaty no i jeszcze jakies dodatkowe akcesoria do kuchni.
Aaa no i rowerki mam kupic malym- prezent od babci- tylko ze mam problem bo teraz weszly te rowerki biegowe i nie wiem co lepsze..:confused:
U nas juz w sklepach spore promocje i zbieram sie za zamowienie kilku rzeczy.
Tylko jakos tak co juz cos odloze na ten cel to wypada mi cos..i tak np wczoraj popsula mi sie mikrofala:baffled: no i jutro musimy isc i kupic nowa..
Ostatnio bylismy w sklepie i wypatrzylam promocje na odkurzacze reczne..:-p

Kasiu....i co zdecydowaliscie cos?? Bo czekam:tak:

Ooo wlasnie zobaczylam co napisalas :-( dokladnie to samow w tamtym roku :-(
To co..moze ta czerwona?? Ona ma wiecej mniejsca do chowania wszytkich akcesorii- a uwierz mi to bardzo wazne :-p.

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie jestem zła bo zasiadłam dziś żeby napisać do ciebie, i weszłam na tą stronę żeby linka skopiować a tam piszą że już ich nie ma!!!!!!!!!:wściekła/y: Wściekła jestem, nie wiedziałam że to taki chodliwy towar. Jestem zła, zła, zła:angry:

Tak Kasiu...bardzo chodliwy..:-p
Ale wiesz co..teraz tak patrze...ona jest prawie 20cm krotsza od mojej...To bardzo duzo.
Nie wiem czy pamietasz ..w tamtym roku ja kupilam dwie- jedna wlasnie taka rozowa country i ja oddalismy bo byla bardzo mala!!

Wiesz co...tak patrze i porownuje i to sa znaczne roznice w wymiarach!!
Aaa i jeszcze zobacz opinie.
Wlasnie zmierzylam moja - ma 97cm dl. A ta czerwona jest jeszcze dluzsza.

Ostatnia edycja:
reklama
Madziu..tak moge Ci zamowic. Zeby tylko przesylka Ci sie oplacala :-) No ale u nas to i przed przecenami sa tansze rzeczy niz w Polsce :-)

Yen...no ja sie ciesze ze moglam pomoc :-) Teraz tylko oby wszytko gladko poszlo :-)

A wogole to bawie sie w Swietego Mikolaja..wlasnie zamawialm kilka rzeczy jakies dziewczynie z Niemiec :-)

Do góry