reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
U mnie weekend na kanapie:-)) Pogoda koszmarrma, nocka zapowiada sie wietrzna brrr
Juz nie pamietam kiedy bylam na spacerze..Ciagle leje i to tak zacina ze nawet smieci mi sie nie chce wyrzucac...

Gastone u nas dzis bylo 19 stopni i sloneczko, ale mnie tez sie nie chcialo wyjsc wyslalam M na spacer z laskami a ja robilam przemeblowanie u dziewuch, jakos mnie na porzadki wzielo... ale tak zeby wyciagnac naczynia ze zmyarki to juz nie...:-D

cześć mamy! jak zwykle w weekend cisza :) To dobrze bo nie muszę dużo nadrabiać. Ja cały weekend pilnie się uczyłam, i teraz się cieszę że mogę posiedzieć z moimi księżniczkami. Właśnie oglądają teletubisie i cieszą się do telewizora jak głupie - co jest takiego w tej bajce?
Poza tym u nas spokój, chorób brak, pogoda taka sobie ale da radę wyjść na spacer, ja już myślę o świętach i prezentach, bo chcę w tym roku zamówic wszystko dużo wcześniej:tak:

Kasiu nie wiem co jest w teletubisiach ale moi też lubią. Podobna bajka to Hutoosie mozna kupic w kiosku za 6,90 płytę. Polecam.
Co do prezentów to właśnie też w zeszłym tygodniu szukałam na necie zabawek dla 2 latków bo nasi już prawie tyle będą mieli. Nie mam na razie pomysłów. Jak coś wymyślisz to napisz może przyda się też dla chłopców.

Ja tez miałam edukacyjny weekend, ale ten był w miare miły.:-)
Gastone,a ja lubie taką pogode (oczywiście z umiarem) za oknem wieje, pada a m w ciepełku milutko sie siedzi, zawsze lubiłam te pore roku
Ja jeszcze w tym roku swoim nie kupuje prezentu, w naszym domu dostana wiele rzeczy, a i tak nie wiedza co chodzi, zreszta planuje powiedziec rodzinie, zaplanowac jakies prezenty dla nich żeby nie dostało mnóstwo wielu niepotrzebnych lub takich samych rzezczy.

reklama
Madzia, Lucyna my robimy rodzinną składkę na kuchnię z garami więc w sumie prezent będzie jeden od wszystkich. Ja już też mam dosyć walających się po domu zabawek więc wolę kupić jedną porządną rzecz.

Jola tragedia!! Ta kuchnia którą sobie upatrzyłam jest out of stock :(((((( Kurka!!! Za długa się namyślałam..buuuuuu

Do góry