reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
Hej dziewczyny..
What the hell ...ze tak sie wyraze..co to za watki pootwierane???:szok:

Rabbit...no wlasnie to troche dziwne ze nie ma moderatora...bo przydalo by sie usunac te spamy!

Gosiu...nie ma za co....:-) daj znac jak paczuszka bedzie na mniejscu.

A u nas dzis od rana pada! A mialam isc z dziewczynami na zajecia:baffled:

Jola zazdroszczę tej opieki medycznej i socjalnej. U nas to panstwo jest naprawdę antyrodzinne. Poza tym wkurza mnie też mentalność ludzi czy to w sklepie czy w kolejce czy na głupim przejściu dla pieszych. Matka z dzieckiem wróg publiczny numer jeden. Nikt nie ustąpi, zero jakiejś takiej życzliwości, tak samo dla kobiet w ciąży... :no:

Rabbit, Zośka ja po sąsiedzku z Sosnowca :-)

Kiedyś pisałam do administratorów, żeby któraś z moderatorek zajęła się też wątkiem bliźniąt, to odpisała, żebyśmy kogoś wybrały między sobą, ale nam się to w końcu nie udało i sprawa ucichła na długie miesiące. Rabbit, jak chcesz zakładać wątek, to zakładaj, skoro forum bezpańskie :-D A ja chora, dziewczyny też pokaslują, pogoda do bani, jednym słowem deprecha.

No właśnie, dlatego myślałam, że ktoś, kto już jest moderatorem na innym wątku, móglby zająć się naszym, ale to nie przeszło... Ale widzę, że ewidentnie potrzebna moderatorka, bo sobie jaja robią niektórzy :cool2:

Kazdy watek powinien miec moderatora aby nie mialy miejsca takie sytuacje jakie ostanio sie tu zdarzaja.

rabbit a co za watek chcialas zalozyc? Moze podziel sie pomyslem :-)
Mam nadzieje ze nie kolejny z tajnymi kodami:nerd::sorry2::sorry2:;-);-)

gemini..no ja na socjal w uk nigdy nie narzekalam. Co Ci sie nalezy to dostajesz i koniec....A mentalnosc Polakow i zyczliwosc dla matki z dzieckiem to jest tragedia!

reklama
jola myślałam o wątku dla młodych mam...wiecie wy tu macie inne problemy...a my inne....po co mamy wam pisać o kupkach, kolkach i naszych depresjach poporodowych....zwykły otwarty wątek....który każdy może odwiedzać...ale nie wchodziłybyśmy sobie w parade:) same wiecie że my teraz mamy jeszcze chaos i nie mamy czasu czytać wszystkiego tylko czytamy to co nas dotyczy... inne młode mamy mnie poparły więc pomyślałam że to dobry pomysł....co o tym myślicie??

Do góry