reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Hej dziewczyny widze ze frekwencja spadla :(

Gosiu u nas jakos tak dzien tak szybko mija ze nie mam czasu na nic:sorry2: Dziewczyny sa bardzo absorbujace tzn pieknie sie ze soba bawia ale chca zeby mamusia tez uczestniczyla w tych zabawach..

Co do pogody u nas tez z dnia na dzien sie popsula..wczoraj okropnie wialo.
Teraz to juz chyab na dobre moge pochowac letnie rzeczy ;-)

Kurcze ja to tak sie ciesze ze u nas szczepienia sa za free. I to 6w1 plus pneumokoki i meningokoki. Ciekawa jestem kiedy w Polsce tak bedzie ze opieka socjalna bedzie na takim poziomnie jak tutaj, ze szczepienia beda za free i tabletki antykoncepcyjne...
My np to ze nie przkeraczamy jakiegos tam progu zarobkowego oboje z mezem mamy tez kartu upowazniajace as do darmowych lekow (tych z recept)...

reklama
My tez mamy medical card, leki za darmo i wizyty tez:-)
Szczepionki pneumokoki itp tez :-)

Jola wyslalas cus dla mnie? Nie moge sie jak zwykle doczekac :-)))

rabbit a jeśli można wiedzieć to w jakim laboratorium pracujesz? Bo ja w serologicznym...

Ja czytam was na bieżąco ale nie mam teraz na nic czasu, szkoła, dom, dzieci - staram się jak mogę ale jest ciężko...

My już dawno po szczepieniach, w lipcu by ly i dopiero teraz za kilka lat, nie mam z tym jakiegoś szczególnego problemu, są dwa wkłucia, ale pani robi to tak szybko że płaczu jest kilka sekund i wychodzimy,

Ja jutro na pierwsze zajęcia, z jednej strony dołuje mnie mysl weekendy od 8 do 18 siedzenie, z drugiej strony lubie to, troche inny świat, a przedewszystkim ide z moją psiapsiólką z liceum razem i znów się zeszłyśmy :-)

Moje od paru dni posmarkane, zdolówałam sie bo zapchany nos to nerwa w spaniu, ale o dziwo robimy kąielowy rytuał i moga odychac noskami w nocy, i aga przespała ostatnio 3 noce bez mleka i się nie budziła zbytnio, niewiem co chodzi :szok:

Moje od paru dni posmarkane, zdolówałam sie bo zapchany nos to nerwa w spaniu, ale o dziwo robimy kąielowy rytuał i moga odychac noskami w nocy, i aga przespała ostatnio 3 noce bez mleka i się nie budziła zbytnio, niewiem co chodzi :szok:[/QUOTE]

Dorasta pewnie :)
Ja sie modle zeby moje nie zalapaly nic ode mnie, bo ja tez posmarkana ;)

reklama
Do góry