reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

O boze Gastone, Milena oby Was ominal ten huragan i szkod zadnych nie narobil! To u nas byla wczoraj taka burza, wialo, lało, grzmialo strasznie i sie blyskalo ale pewnie burza a huragan to duza roznica..

Luckaa no to dobrze ze sie nie rozchorowaly na calego maluchy:) moje tak samo syropki moglyby pic i pic:)
Moje male dopiero od jakiegos miesiaca czy moze troche wiecej nie jedza w nocy o 2. Teraz juz 5-6 a dzisiaj po 7 sie obudzily i dopiero wtedy zjadly wiec jest coraz lepiej. Jak sobie przypomne poczatki to teraz to pestka:)

Ja dzisiaj mialam fajny dzien. Rano sie wyrwalam na zakupy, kupilam sobie pare ciuchow i kozaki na jesien. Szybkie zakupy ale udane:) pozniej bylam sobie na silowni. Zmeczylam sie ale pozytywnie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ufff nie wialo w nocy.Chyba nas ominelo, choc bylo niedaleko bo ja mieszkam 20 km od oceanu a tam woooooow sztorm ze hoho.
W radiu ciagle mowili zeby nie wyjezdzac.Tak sie balam , sprzety w ogrodzie zabezpieczylam.A tu cisza:-))))
Ale bylo blisko.Wogole najgorzej i tak Anglia i Szkocja.

Dziewczyny, czy podajecie swoim maluszkom herbatke koperkowa na wzdecia i wiaterki?
Wlasnie przeszlam z aptamilu comfort na aptamil 1, wszystko byloby ok, gdyby nie bolesne wiaterki przez co sie dziewczynki budza, sa niespokojne, teraz podaje herbatke koperkowa hipp, doslownie 2 lyczki, mam nadzieje tylko, ze nie zaszkodze ... Jak na razie dziala, przesypiaja miedzy karmieniami i sa o wiele spokojniejsze. Maja 2 tyg i 3dni

Ashiarona ja podawałam moim ale potem przeszłam na inne mleko hipp combiotic z pro i prebiotykami i ogólnie problem z kupkami, bólami brzuszka, gazami znikł sam myślę że sprawa probiotykow
wiem ze nie polecają podawania rumianku bo może uczulać

Hej dziewczyny;-)Przepraszam ale będę teraz tylko chwilowo...Jak wiecie jest u mnie mama...Ma mi za złe że ja ''cały czas'' siedzę w internecie.A tak wogóle ja nie mam czasu żeby do Was zajżec.Właśnie się z nią pokłóciłam...Powiem Wam tylko,że jak gotuje albo cokolwiek robię w kuchni puszczam sobie muzykę z internetu,tak mi się lepiej pracuje...A ona to inaczej odbiera...Moje dziewczyny zaczęły dzisiaj a raczej wczoraj szkołę.Mama dużo mi pomaga w ogólnych obowiązkach jak sprzątanie,gotowanie i opiekowanie się dziecmi.Nadię i Maję zaprowadziłam do szkoły i po 2óch godz.miałam tel.że muszę przyjśc po Nadię,bo kilka razy wymiotowała.Okazało się,że ma wirusa.Noc wcześniej babcia to przeszła,wymioty i biegunka.Teraz jest jest ok.Ale muszę się wytłumaczyc.Mam chwilę,żeby coś nabazgrac na FB,nie jesteśmy tam wszystkie...Nie przejżę wszystkich postów a jest ich dużo...No i ta pogoda:(Wczoraj wiał taki wiatr,że u nas połamało dzrzewa...Masakra,mówię Wam.Nie dało się wyjśc na dwór,ja ledwo do sklepu doszłam...No ale zapowiadali,że ma przejśc "huragan"Dziś jest dużo lepiej...Nie nadrobię Waszych postów a to nie pierwszy raz się zdarza,ale wiem,że je jesteście wyrozumiałe...Pozdrawiam:-)

Pozdrowienia moniora i zdrówka dla Nadi:tak: ,oby szybko jej przeszło....a do mamy cierpliwości..;-)ja Cię rozumiem doskonale,u mnie komp cały dzień włączony żeby w każdej wolnej chwili - których i tak mało móc sobie zerknąć choćby właśnie na forum..

Spoko Moniora na naszym forum mały ruch ostatnio, więcej się dzieje na nierozpakowanych więc dużo nie stracisz. Zdrówka dla córeczki i oby nie przeszło na inne dzieci. Pozdrawiam

Asharona możesz spokojnie podawać herbatkę ja też podawałam z hippa taką od tygodnia i było ok. Jak dziewczynkom przynosi ulgę to jak najbardziej (tylko wiadomo żeby nie przesadzać)

reklama
Cześć dziewczyny
Współczuję wam tych huraganów.:-:)szok:
U mnie chłopaki tak już od roczku przesypiaja całą noc z małymi wyjątkami jak cos nie tak z brzusiem. Ale budzą się wccześnie tak przed szóstą. No ale coś za coś.

Ja teraz mam ciężki okres. Przeżywam zbliżający się zabieg Michałka. W niedziele idziemy do szpitala bo w poniedziałek będzie miał zabieg - operacje (jedno jajeczko mu nie zeszło do moszny). Najbardziej boję się tego że będą go usypiali. Chciałabym żeby już było po.

Do góry