cześć dziewczyny
mam jakieś kłopoty z internetem, dlatego nie pisałam, udało mi się teraz jednak połączyć z oknem na świat:-) Na szybko "przeleciałam" wątek i tak:
jedynka no faktycznie duzi chłopcy. Moje córcie długie, zwłaszcza Marika, ale szczupłe, bo ważą 8 i 8,3 kg.
Iws Anulka Yen łączę się z Wami w bólu, bo też jestem przemęczona, i też brakuje mi często sił na uśmiech, zabawę, tylko robię przy moich dziewczynach mechanicznie, to co muszę... W nocy dziewczyny się często wybudzają, więc chodzę notorycznie niewyspana, wczoraj np Marika obudziła się o północy i do 2.30 ją usypiałam:-( a od 5 do 5.30 usypiałam Angelikę i jak tu się wyspać? Jak mieć siły w ciagu dnia? Co do magnezu, to ja łykam, bo wiem, że pomaga na stres a poza tym jestem na diecie Dukana i dużo piję, więc takie suplementy są wskazane.
Co do imion, to o gustach się nie dyskutuje, ja nie wiem jak można było tak się zachować jak Twoja koleżanka... Bez komentarza.
Iws śliczne te torty i solenizantki też :-)
Yenefer faktycznie, koronkowa robota, podziwiam za chęci, umiejętności i przede wszystkim tyle czasu przy dziewczynkach (muszą być naprawdę aniołkami)
Lucka - super tort.
moniora02 moja Angela też ma takie egzemy i do tego suche policzki, które maja tendencję do czerwoności, stosuję specjalne kremy mocno nawilżające, poprawa jest ale nie jakaś duża... a stosujemy od ok. miesiąca.
ania wszystkiego dobrego z okazji 5 miesięcy! Jeszcze 7 i będzie roczek :-) co do zajadu, to nie mam pojęcia, co doradzić, moje laski nie miały nigdy takiego czegoś, ale zajady to chyba nie są zaraźliwe? Chyba opryszczka jest zaraźliwa.
Gemini81 a jak dziewczynki mają na imię? Tak z ciekawości pytam
![Oczko :blink: :blink:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/blink1tu.gif)
co do szczepionek, to ja jakoś chyba opatrznie zrozumiałam to co napisała
anulka, a mianowicie, że te Priorix są bezpieczniejsze niż MRR. Kurczę to co robić? Nie szczepić?
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)