Gemini na mnie roznie mowia- Bercia, Berka a teraz w seriali "pierwsza milosc" jest jedna Berenika i jak slysze to az mnie ciarki przechodza. To pewnie wyda sie wszystkim dziwne, ale zawsze bylam jedyna osoba o tym imieniu i raz w zyciu spotkalam dziewczyne, ktora miala takie imie.
reklama
yenefer
Fanka BB :)
monia głupia jakaś ta twoja koleżanka (przepraszma jak uraziłam). Florek to super imię i bardzo mi się podoba właśnie dlatego że jest oryginalne. Przyznam szczerze że nie slyszałam żeby ktoś tak dał swojemu dziecku na imię, ale wg mnie to jest wielka zaleta! Wydaje mi się że dzieci śmieją się nie tyle z imion (bo teraz jest dużo różnych dziwnych imion) ile z pewnej odmienności (grube, chude, zezowate, w okularach - te dzieci mają przekichane).
Przegadaj to z mężem - ale ja bym nie zmieniła. Z mojej Leny też rodzina nie była zadowolona, bo niby to jest "ruskie" imię - a wiesz gdzie ja to mam???:-) No właśnie tam...;-)
jedynka właśnie miałam pisać że też masz super imię - teraz słysząc gdzieś takie imię będę sobie ciebie przypominała:-)
A Tomuś to może bardziej myśliciel niż śmieszek...Co będzie się tak do byle kogo śmiał![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Przegadaj to z mężem - ale ja bym nie zmieniła. Z mojej Leny też rodzina nie była zadowolona, bo niby to jest "ruskie" imię - a wiesz gdzie ja to mam???:-) No właśnie tam...;-)
jedynka właśnie miałam pisać że też masz super imię - teraz słysząc gdzieś takie imię będę sobie ciebie przypominała:-)
A Tomuś to może bardziej myśliciel niż śmieszek...Co będzie się tak do byle kogo śmiał
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
dzieki
z tym imieniem to mam najwiecej problemow jak sie przedstawiam wszyscy mysla ze Weronika i musze kilka razy wyraznie powtarzac, a w urzedach daje dowod osobisty bo wogole nie rozumieja co mowie
i patrza jak na kosmitke. i tylko slysze "jak?jak?Werenika, Beronika...
no a co do Tomusia mojego to moze rzeczywiscie jakis mysliciel bedzie. Powazny gosc.
no a co do Tomusia mojego to moze rzeczywiscie jakis mysliciel bedzie. Powazny gosc.
yenefer
no już takie coś to by mnie denerwowało - bez przesady przecież to nie jest dziwne imię, ja słyszałam o takim imieniu to chyba ono nie jest aż takie kosmiczne;-) A z dziwnych to u mnie w "pracy" był pacjent Metard - ja nigdy nie słyszałam...
aaaa i jeszcze wam kliknę zdjęcie nad czym się dziś pociłam cały wieczór...dosłownie pociłam...koronkowa robota
aaaa i jeszcze wam kliknę zdjęcie nad czym się dziś pociłam cały wieczór...dosłownie pociłam...koronkowa robota
![picture323096.jpg](https://www.babyboom.pl/forum/members/yenefer-61262/albums/spodziewajka-i-niespodzianka-2245/picture323096.jpg)
Koronkowa robota faktycznie.Ale super!!!
Jedynka przestan czytac schematy rozwoju a bedziesz spokojniejsza.Ja przy Maxie ciagle czytalam,porownywalam,a tO za pozno a tamto za wczesnie.Moj Max. Bardzo pozno zaczal mowic(jak mial 3,5 Zaczal mowic z sensem),z nocnkiem walczylam tez bardzo dlugo i wiele innych rzeczy.Teraz wszystko poszlo w zapomnienie,Max jest wspanialym,madrym chlopcem,sprytnym,super rozwinietym i teraz nie porownuje juz moich dziewczyn z innymi dziecmi w ich wieku,nie ma sensu.Poczekaj a zobaczysz jak szybko sie wszytko zmieni.
Monia tej twojej kolezance pranie mozgu by sie przydalo !Dla mnie to bezczelnosc!A ty sie nie zastanawiaj bo ja nie widze w imieniu twojego synka nic dziwnego.Piekne imie!
Jedynka przestan czytac schematy rozwoju a bedziesz spokojniejsza.Ja przy Maxie ciagle czytalam,porownywalam,a tO za pozno a tamto za wczesnie.Moj Max. Bardzo pozno zaczal mowic(jak mial 3,5 Zaczal mowic z sensem),z nocnkiem walczylam tez bardzo dlugo i wiele innych rzeczy.Teraz wszystko poszlo w zapomnienie,Max jest wspanialym,madrym chlopcem,sprytnym,super rozwinietym i teraz nie porownuje juz moich dziewczyn z innymi dziecmi w ich wieku,nie ma sensu.Poczekaj a zobaczysz jak szybko sie wszytko zmieni.
Monia tej twojej kolezance pranie mozgu by sie przydalo !Dla mnie to bezczelnosc!A ty sie nie zastanawiaj bo ja nie widze w imieniu twojego synka nic dziwnego.Piekne imie!
Yenefer WOW!!! jeju jakie tu talenty mamy na forum. jestem pod wrazeniem. piekne.
a ja dzis mam mnostwo rzeczy do zrobienia ale jakos checi brak
na szczescie milo mi sie dzionek zaczal bo dostalam kawusie do lozka a chlopaki gadali z tatusiem zanim wyszedl do pracy. teraz maja drzemke. zjedli kaszke morelowa-ich ulubiona i tylko to na sniadanko chca.
ehh lece im zupke upichcic
a ja dzis mam mnostwo rzeczy do zrobienia ale jakos checi brak
ehh lece im zupke upichcic
Jak ogladałąm pierwszą miłóśc to też nie wiedziałam jak ta dziewczyna ma na imie, bo poprostu niewiedziałąm że takie istnieje, ale teraz już wiem i mi się spdoobało.
Mojego tez niektorzy nie mogą zrozumieć i jestem justyna albo celina.
Moja przyjaciółka miała na imię Fadia.
Mojego tez niektorzy nie mogą zrozumieć i jestem justyna albo celina.
Moja przyjaciółka miała na imię Fadia.
Gemini81
Yenefer to jest boskie, ale faktycznie musiałaś się narobic. Świnka Pepa wyszla pieknie :-)
Gastone a pamiętasz kiedy dokładnie Twój syńcio zaczął się załatwiać do nocniczka? U nas pierwsze próby już byly, ale zakończyły się porażką.
Jedynka ja też zawsze musiałam przedstawiać sie dwa razy. Jak powiedziałam swoje imię, to w odpowiedzi zawsze bylo "Jak??" (na imię mam Lidia)
Gastone a pamiętasz kiedy dokładnie Twój syńcio zaczął się załatwiać do nocniczka? U nas pierwsze próby już byly, ale zakończyły się porażką.
Jedynka ja też zawsze musiałam przedstawiać sie dwa razy. Jak powiedziałam swoje imię, to w odpowiedzi zawsze bylo "Jak??" (na imię mam Lidia)
yenefer
dzięki dziewczyny, musiałam przećwiczyć tą peppę przed urodzinami, właściwie to chciałam rozrobić te moje barwniki w masie i zobaczyć kolory, a że nie chciało mi się piec tortu to zrobiłam to na muffinach.
gemini ależ Lidka w moich stronach to normalne imię, niezbyt popularne ale normalne![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Moje córy od miesiąca korzystają z nocnika i jestem z nich taka dumna!! Do chodzenia to nie mają talentu ale do kupkania na nocniczek to chyba są stworzone![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ja zawsze sadzam po spaniu i zawsze się udaje.
gemini ależ Lidka w moich stronach to normalne imię, niezbyt popularne ale normalne
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Moje córy od miesiąca korzystają z nocnika i jestem z nich taka dumna!! Do chodzenia to nie mają talentu ale do kupkania na nocniczek to chyba są stworzone
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ja zawsze sadzam po spaniu i zawsze się udaje.
reklama
alex2339
monia jesli zmienilabys imie i dzieci nie dokuczaly by mu z powodu imnienia to mogly by dokuczac z innego powodu dzieci takie sa nie powinnas sie tym wogole przzejmowac
mi tez niektuzy sie pytali co ja za imiona chlopaka swoim dalam ale ja mam to w nosie
Florian to bardzo ladne imie glowa do gory
jedynka ja jak w pierwszej milosci slysze imie Berenika to tez mi sie odrazu z Toba kojazy
mi tez niektuzy sie pytali co ja za imiona chlopaka swoim dalam ale ja mam to w nosie
Florian to bardzo ladne imie glowa do gory
jedynka ja jak w pierwszej milosci slysze imie Berenika to tez mi sie odrazu z Toba kojazy