No prosze!Jak juz tak o wieku to... Gastone to my jeden rocznik z tego co widze![]()
Fajnie ze zamowilas ten,bo za jakis czas bede szukac opini na temat tego wozka bo bede chcial zamowicjeszcze wlasnie taki.Zapytam cie za jakis czas;-)witajcie
uf szefowe zajęte może się uda napisać parę słów
na początek witam nową mamę Małgoń gratulacje wielkie witamy w gronie wybraćów czyli mam bliźniaków
widzę, że maluszki rosną jak na drożdżach
co do picia, moje wcale nie chciały pić, zaczęły chyba jak skończyły pól roku teraz wypiają po 3,4 butel dziennie,za sokami nie przepadają uwielbiają herbatki najlepiej brzoskwioniową i z owoców południowych
co do dumy bliźniaczych mam też to lubie jak się chwale,że mam bliźniaki duma mnie rozpiera
czworaczki ja oglądałam w ciązy 2+8 to jest dopiero 6 raczki plus bliźniaki wyzwanie
co do wieku mnie stuknie 29, dla mojego męza 35, ale co to za wiek, najważniejsze aby człowiek był zdrowy
co do tortów Yenefer szacun za torty, Iws też super, Ja nie mam na to czasu, jak pisałam wcześniej mój syn jest maminym synkiem, szczerze tragedia nawet do wc ciężko mi wyjść, ale mam nadzieję,że to się zmieni, przedtem mała była za mną teraz uwielbia tatę
maluszki czorty rosną chodzą za rączki zjadają wszystko co możliwe, co jest w zasięgu ręki, jest wesoło
co do wózka zmieniłam zdanie wybrałam X-LANDER X-TWIN 2010 SUPER CENA! WYSYSŁKA 24H!! (1429349031) - Aukcje internetowe Allegro kolor rocy,dlatego,że jest węższy od jumperka, a na tym mi zależy jak sie zacznie wiecej wychodzić na wiosnę, wjadę do każdego sklepu, atutem tez jest jego waga,
zajęć mnóstwo, praca,dom,praca dom,gotowanie pranie, jeszcze niedawno remont i wymiana mebli w kuchni + czort= bra czasu dla siebie
postaram się zaglądać częściej, ale jakos roboty mam mnóstwo, papiery zalegają na biurku
pozdrawiam
U mnie tragedi.Dziewczyny kaszla,smarkaj,Max ma zapalenie ucha i zapalenie oskrzeli..A moj J tez nie najlepiej sie czuje.a j mam straszny bol plecow.Wszystko jest do d..Dziewuchy strasznie dzis marudza..