Onna ale moi jak nie sa glodni to im moge wsadzac a i tak nie zjedza. No i maja stale mniej wiecej pory. Rano wiem ze nie zjedza dopiero o 9. I u mnie tylko w nocy sa dluzsze przerwy a w dzien nie ma dluzej nic 3h. To chyba bardziej do Lenny z tymi przerwami. A wyja w nocy jak za pozno zrobie. probowalam na spiocha ale wtedy wezma po 2 lyki i nie chca a jeszcze nerwa dostaja ze sie im daje. Czasem zjedza na spiocha i tak o 22 wlasnie na ogol zjedza a potem to juz nie idzie utrafic wiec czekamy az sie zaczynaja krecic ale czasem jest tak ze nerwa dostana i wycie przez 20 min na maxa a potem sobie zjadaja. Nie wiem co moge jeszcze zrobic bo juz probowalam roznych sposobow. A z tym wylewaniem mleka to tak jest ze Maciek ma takie dni ze glodny nie jest i dopiero o 16 zje duuuuzo i w nocy pochlania... jakies dziwolagi...
Lenna moi jedza na sniadanko kasze bo na noc to sensu nie ma bo i tak glodni za 3-4h a jedza i tak 200ml tej kaszy to nie chce im rozepchac brzuchow, dlatego na sniadanko dostaja 130kaszki jablkowej lub malinowej i raczej zjadaja wszystko. Sypie 2,5 miarki od mleka ale zastanawiam sie czy nie robic takiej zeby lyzeczka podawac. A wiesz jak patrze na te tabele z normami na mleku to tam jest jkakos napisane ze w 3 miesiacu 150ml 6 razy dziennie wiec moze Twoje dzieci chca wlasnie tak jesc
a moi musza dostac chocby pol miarki kleiku do kazdego mleka bo inaczej nie zjedza ale tylko ryzowy bo kukurydziany =mleko do wylania :/
Lenna moi jedza na sniadanko kasze bo na noc to sensu nie ma bo i tak glodni za 3-4h a jedza i tak 200ml tej kaszy to nie chce im rozepchac brzuchow, dlatego na sniadanko dostaja 130kaszki jablkowej lub malinowej i raczej zjadaja wszystko. Sypie 2,5 miarki od mleka ale zastanawiam sie czy nie robic takiej zeby lyzeczka podawac. A wiesz jak patrze na te tabele z normami na mleku to tam jest jkakos napisane ze w 3 miesiacu 150ml 6 razy dziennie wiec moze Twoje dzieci chca wlasnie tak jesc
a moi musza dostac chocby pol miarki kleiku do kazdego mleka bo inaczej nie zjedza ale tylko ryzowy bo kukurydziany =mleko do wylania :/
Ostatnia edycja: