reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

olis no tak mogłam się domyśleć po twoim avatarku że lubisz koty :) Twój rudzielec superancki :)))
A to mój rudy Rudi (niestety odszedł już na drugą stronę tęczy :(((()
103_3375.JPG

reklama
Sliczny kotus :D

Fajny pomysl z tym basenem tez moim kupie jak podrosna :) i do tego kulki :D

Yenefer kupilismy chryslera voyager, teraz bez problemow sie zmiescimy :) do tej pory jezdzilismy bmw 5touring i to bylo super autooo i tez nie najmnijesze a i tak wozek nam sie ledwo miescil.Musileismy zamienic gdyz auto bylo sluzbowe i po roku uzytkowania musimy oddac, niesttey :)

Niech sie bawi z moim Jamesem Rudi, to straszne ale ja chyba glupia jestem ze tak za kotem tesknie... DSC06479.jpg

No a wracając do tematu bliźniaczego, to rok temu czekałam na okres ;)

Iws polecam maty antyposlizgowe do wanny, my kupiliśmy dwie i od tamtej pory kąpiele są bezpieczne. Wczesniej była masakra, bo one nie usiedzą w tej wannie.

Yenefer nasz basenik z pileczkami musi poczekać, bo dziewczyny nie były szczegolnie zachwycone. Chyba jeszcze były za młode, miały 12 miesięcy, ale sądzę, że już niedługo i docenią starania rodziców ;-)

Dziewczyny, piękne te wasze kocurki.

Gemini - właśnie się zastanawiamy nad kupnem. W dużej wanie kąpiemy dziewczyny jak widzimy że mają dobry humor i nie są zmęczone za bardzo. Na co dzień myjemy w wanience jeszcze każdą z osobna :)

A to moje cwaniary - Julka nauczyła Majkę jak się otwiera szuflady a na zdjęciu udaje niewiniątko :)

szuflada.jpg
pencil.png

Ale naprodukowałyście :)
Jedynka ja też podejrzewam Ryszarda :)

Jak ja czekam na ten moment jak juz dzieciaki będą ze soba szlaały i smiały się na głos. Póki co Jerzyk powtarza za nami piski i a gu :)

Kasiona fajne to autko też o takim myśleliśmy ale w końcu stanęło na bmw 5 kombi czasem ciężko się zmieścić niestety

Moje dzieci dostały wczoraj po 120 ml nawet hania niejadek z pełną miarką kaszy i padły o 21, spały tak do 1 potem znów po 120 i spały do 5 jerzy wciągnął 120 pospał do 8 i juz wyspany a hania ledwo ledwo 30 ml i wstała o 10 :szok:Od 3 dni tak robi. I stał się cud wsadzi.iśmy je do łóżeczek, sami do łóżka a maluchy pogadały z karuzelemai i zasnęły.Powoli zastanawiam się nad zwiększeniem kaszy. Ty Olis chyba dajesz do 120 ml 2 miarki tak?Szczerze to nie chce mi się szukać wcześniej
A w kocim temacie maluchy zauważyły naszą Karolkę tzn. Carlosa bo miała być kocur ale jest dziewczyna :) Oto ona
DSC05224.jpg

gemini dobrze że piszesz - to wstrzymam się jeszcze z tym zakupem. Ale będę miała już pomysł na dzień dziecka :)

iws pieknie dziewczynki "sprzątają" Ale pomocnice rosną!

kasiona noo autko konkretne :)

Lenna Karolka śliczna, a da się chociaż przytulić?

Lenna Karolka wygląda jak moja kocica jak siostra normalnie hehe, daje 2 lub 3 miarki tej kaszy ale ostatnio wypily samo mleko o 20 i tak spaly do 4 rano :)

reklama
Yenefer no kocicę mam indywidulaistkę. Jak byłam w ciąży to bardzo dużo się do mnie przytulala i do brzucha a teraz widzi że już nie jest najważniejsza. Korzysta jak dzieci płaczą i beczy o jedzenie a mi jej szkoda i zawsze dostaje :) <ma cukrzycę i ciagle jest głodna>Teraz jak już dzieci zasną to przychodzi do mnie na kolana ale tylko do mnie do męża nie i ma swoja godzinkę na pieszczoty

Olis dzięki i zazdroszczę że tak Ci śpią ja tracę nadzieję na spanie dłuższe niż 3 godz przez najbliższe kilka miesięcy :)
I jaki masz fajny drugi suwaczek wiosna to jedno z moich marzen :)

Do góry