Witam Was Mamusie
)
Mam na imie Justyna i jestem mamą Wiktorii i Gabrysi. dziewczyny za 13 dni skoncza 10 miesiecy. Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie do swojego grona
)
IWS moje dziewczyny po urodzeniu jadły po 10-15ml co 2-3 godziny
W wieku 2-3 tyg wydaje mi sie, ze te 30-40ml jest ok
Teraz ja o tym mysle to mi sie śmiac chce, ale 10 mies temu nie było mi wesoło. Mam nadzieje, że Twoje Maluszki nie dadza Ci tak w kosc jak moje...
A ulewanie u wczesniaków to prawie norma. Samo przejdzie po ok 3 mies. Moim tez to sie zdarzało...
LIDKA R u nas odbyło sie bez kolek i bez napiecia miesniowego... Mam nadzieje, że inne blizniaki tez obędą sie bez rehabilitacji. Ale przyznam, że pierwsze 3-4 mies to koszmar
Ja nie miałam czasu zjesc, przespac sie ale na szczescie mam męża i tesciową chętną do pomocy (nie przeszkadza tylko naprawde pomaga).
NATALIAB, ja do dzis dnia mam jedna fride i spbie spokojnie nia radze. Moje dziewczyny zamieniaja sie zmoczkami, liża te same zabawki więc wspolna frida nie zaszkodzi
)) A i tak zawsze choruja razem
3mam kciuki za was, żebys sie za szybko nie rozpadała
)) Ja bym narazie nie kupowała nakładek na piersi. Sa dostepne w wiekszosci sklepów, wiec nie bedzie problemu z zakupem. Mi sie udało karmic dziewczyny przez 3 mies bez nakładek. Ale nie było to proste. zainwestowałam w MEDELE SWING i bardzo mi pomogła... Pomysl o porzadnym laktaorze bo jest przydatny.
Jaka jest płec Twoich maluszków??
MILENKA28 zobaczysz jak szybko zleci czas i Twoje szkraby beda smigac, siadac... no i jesc coraz więcej
))) Fajne sa takie małe maluchy... az zazdroszcze! Ale z drugiej strony moje 10mies smerfetki same sie juz bawia, same zasypiaja, siedza, zaczynaja łazic a ja mam duzo wiecej czasu dla siebie no i duzo wiecej swietego spokoju
Zaraz ide z moimi bandziorami na zakupy. Teraz spią, uffff. Do nastepnego razu