reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Witam sie pierwsza ;-) Ja wyobrazcie sobie dpier wstalam.Hania obdzila sie o 5 na karmienie,potem o 9 i do tej pory spalysmy.J zszedl z Zoikiem i Maxem na dol a my pospalysmy.No ale od jutra koniec laby...Max wrca do przedszkola wiec wstajemy pprzed 8.00 buuuuuu..Uciekam sie wykapac bo jak czarownica wygldam.

reklama
Siema laseczki

dzieki za wasze odpowiedzi dotyczace krzeselek do karmienia i warzyw bio ktorych w dziesiedszych czasach chyba nie ma hihi, no chyba ze ktos ma swoj ogrodek :)

2ania podziwam cie ze dajesz rade ze studiami i ciebie Luckaa tez :) podobnie jak yenefer planuje wielki powrot na studia od wrzesnia, z tym ze dzieli mnie jakies 1200 km od mojje uczelni heheh ale to nic dam rade mam nadzieje ze pojda mi na reke tym bardziej ze nie wiele mi brakuje juz, moze tu we wloszech na kija mi sie przyda i zostanie tylko papier tak jak moiw Gastone, ale uwazam ze warto, robie to dla siebie przede wszytskim dla wlasnje satysfakcji. Takze w sirperniu planuje przyjazd do Polski i zatrzymanie sie na troche razem z blizniakami oczywiscie, tatus bedzie do nas dojezdzal, ciekawa jestem jak to bedzie :) i jak blizniaki beda sie czuc w domu w krakowie :)
Jedynka ja tez w piatek wyrwalam sie na zakupy, ale czad :D nic ze kupilam tylko majciochy jaralam sie nimi przez caly wieczor :)

Co do przepukliny to moj nicolasek tez mial wielkaaaaaaaaa i sama zeszla lekarka powiedzilaa ze sama zejdzie i zeby nic nie robic, zadnych plasterkow nic, i co miesiac na wizycie kontrolowala, pewnego dnia niki obudzil sie bez gulki, brzuszek plasciutki :)

Hej dziewczyny, wpadłam żeby napisać co smiesznego nam się dzis przytrafiło. U nas w czasie WOSP jeździ tak zwana "kawalkada pojazdów wszelakich" czyli najdziwniejsze pojazdy z tarnobrzega i okolic jada i trabia i wiecie radoche maja no i dzis bylismy dla nich atrakcja zamiast na odwrot hehe robili nam zdjecia bo z wozkiem szlismy, fajne uczucie hehe

witajcie

co do domków ja też mieszkam w domku z rodzicami co prawda, ale my mamy górę rodzice dół, jest ok.

Anulka jeszcze raz gratulacje z okazji roczku

wiecie co zrobił mój mały wczoraj zasnął na sankach w życiu nie widziałam żadnego dziecka które śpi na sankach...

co do filmów moje uwielbiają Plebanię

uciekam dziś muszę sumiennie popracować

Moje uwielbiają też telewizor. Maja nawet sie nauczyła jak się włącza. Naciska przycisk w dekoderze i podnosi głowę na telewizor i sprawdza czy już się zmieniło coś na ekranie. Kanały więcznie sobie przełącza :) Cwaniak. A co do reklam to wedże, że moje nie są osamotnione - ostatnio to Hyundaia jest na topie!

Jak puszczam kanał muzyczny to mają swoje ulubione piosenki i tańczą przy nich.

Witam sie i ja:)Znowu dzien stresujacy!!!Mam 2 egzaminy ustne,a moj nie wiem czy da rade zostac z dziecmi,takze lipa sie zapowiada:/
Ja moim jak wlancam tv to od razu obydwie w tym samym czasie przekrecaja glowe w jego strone,nawet Kinia jak lubi tylko patrzec w lewo tak daje rade przekrecic glowke w prawo:)Leza teraz na macie,i tak sie leja ze koszmar,ale nie placza:)Od 2 tyg obydwie spaly w lozeczkach cala noc bez pobudki oczywiscie:)wczoraj byla chrzesna Kingi z dziecmi i mezem to przez 2 godziny bylo uspokajanie dziewczyn bo tak wyly.Nie wiem co to dalej bedzie z nimi robic??

a moi jak ktos przychodzi na ogol aniolki usmiechniete rozgugane. i Maciek tak lapkami Tomka oklada i szczesliwy a Tomek od czasu do czasu sie rozbeczy ale zaraz przestaje.
a my dzis na spacer planujemy wyjsc. do tej pory nie bylo szans na przejechanie wozkiem a dzis n ie wiem czy dam rade ale rozkuli lod pod blokiem i troche snieg stopnial wiec chyba da rade. na te 20 min chociaz bo dawno juz nie byli i boje sie ze szoku jakiegos dostana :)

Moi tez zioraja chetnie w TV ale im nie pozwalam boje sie zeby im sie oczy nie popusly juz za mlodu, u nas taka pogoda ze masakra, zimno ciemno wilgotno a mnie czeka dzis wizyta u lekarza z maluchami i zakup nowego samochodu typu mini bus w sam raz dla rodziny z blizniakami :D

co do wizyt gosci moi to samo co jedynki, zadowoleni, usmiechaja sie caly czas :)

reklama
Oo ja dzis nie pierwsza?buuu hihih
Moje dzieciatka sie bawia i ogladaja Elmo.Uwielbiaja bajki a rano zawsze leca b0 moj starszak oglada.
Musze wam owiedziec zemojelaskijuz zczynaja walczyc hih A t o zabawke,a to miedzy soba targaja sie za wlosy ,ucho,przepychaja sie.Jak wyciagne ktoras z maty to cisza nagle bo ta ktora lezy (zazwyczaj Hani cwaniara) ma pole do popisu.
Coraz smieszniejsze te moje dziiewuchy.Kocham je przeogromnie a z dnia na dzien daja mi cora wiecej radosci.

Do góry