Kasiona u nas tez konieczna jest zmiana samochodu i wlasnie ja chcialam taki mini bus na 7 osob ale moj ma co 2 dni nowa teorie i teraz wymyslil ze samochod z napedem na 4 kola kombi jakis subaru bedzie lepszy no wiec zobaczymy bo do naszego to ledwo co wchodzi jeden fotelik musi byc z przodu bo inaczej nie da rady :/ a wozek zlozony do mikrorozmiarow jakas torba i tyle
reklama
Gemini81
Fanka BB :)
Witajcie
moje córy jeszcze tv nie ogladaja, ale w sumie chyba niedługo wprowadzimy do harmonogramu dnia jakieś 0,5 godziny bajeczek, zainteresowanie pewnie będzie ogromne :-)
Gastone mówisz, że zaczynają już walczyc? Ja to czasem załamuje ręcę, bo moje łobuziary okropnie się gryzą. Już tu kiedys pisalam, że obie mają szczęki poodbijane w różnych miejscach. Makabra.
moje córy jeszcze tv nie ogladaja, ale w sumie chyba niedługo wprowadzimy do harmonogramu dnia jakieś 0,5 godziny bajeczek, zainteresowanie pewnie będzie ogromne :-)
Gastone mówisz, że zaczynają już walczyc? Ja to czasem załamuje ręcę, bo moje łobuziary okropnie się gryzą. Już tu kiedys pisalam, że obie mają szczęki poodbijane w różnych miejscach. Makabra.
Moja agatka lubiła piosenke z majki zawsze sobie podrygiwała, darek bardziej lubi oglądać bajki, potrafi sie już na nich skupić, tylko on lubi stać przy tv, wiec musze jakoś kombinować żeby ewentualnie z daleka oglądał.
My też zmieniliśmy auto, bo wózek nam się nie mieścił.
My też zmieniliśmy auto, bo wózek nam się nie mieścił.
Cześć dziewczyny
Jeżeli chodzi o TV to moi też lubili piosenkę z MAJKI. Ale najbardziej to chopaki zaglądają na słyszą wiadomości na POLSACIE. Lubię chyba wiedzieć co się dzieje w kraju. HI HI
Mam pytanko o jedzonko jak robicie pomidorówkę? |Używacie do tej zupy pomidorów z puszki czy przecieru?
Jeżeli chodzi o TV to moi też lubili piosenkę z MAJKI. Ale najbardziej to chopaki zaglądają na słyszą wiadomości na POLSACIE. Lubię chyba wiedzieć co się dzieje w kraju. HI HI
Mam pytanko o jedzonko jak robicie pomidorówkę? |Używacie do tej zupy pomidorów z puszki czy przecieru?
alex2339
czesc Dziewczyna,
macie jakis patent na usypianie nocne dzieciaków,bo moje szaleja w nocy.dzis zasneli o 3.30...kapie ich 20/21.po karmieniu półgodzinna drzemka a potem hulaj dusza...
a powiedz jak oni spia w dzien ?
moze za dnia powinni wiecej poszlec
rainmanka
U nas z czym jak czym ale nocami przeważnie jest w miare, jak zasna w granicach 22-23 to potem tylko budza sie kazde po razie w nocy (i noca o dziwo Milena je bez płaczu.. hmm).
A mam pytanie, bo idziemy niedługo do neurologa prywatnie (bo panstwowo termin mamy na marzec) i czy jak jest dwójka to lekarze u Was zazwyczaj biorą kase za wizytę czy za osobe?
A mam pytanie, bo idziemy niedługo do neurologa prywatnie (bo panstwowo termin mamy na marzec) i czy jak jest dwójka to lekarze u Was zazwyczaj biorą kase za wizytę czy za osobe?
Gemini81
Rainmanka jak my byliśmy prywatnie u lekarza, to nie skasował nas za dwójkę, ale podobno różnie to bywa. Najlepiej od razu zapytać telefonicznie. Jeśli robi się badania na jakiejś tam aparaturze, to raczej skasują podwójnie, choć zawsze warto się targować.
reklama
yenefer
Ja chodzę prywatnie tylko do rehabilitanta i choć wszystko odbywa się na jednej wizycie to płacę jak za dwie.