reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Kasiona u nas tez konieczna jest zmiana samochodu i wlasnie ja chcialam taki mini bus na 7 osob ale moj ma co 2 dni nowa teorie i teraz wymyslil ze samochod z napedem na 4 kola kombi jakis subaru bedzie lepszy no wiec zobaczymy bo do naszego to ledwo co wchodzi jeden fotelik musi byc z przodu bo inaczej nie da rady :/ a wozek zlozony do mikrorozmiarow jakas torba i tyle

reklama
Witajcie

moje córy jeszcze tv nie ogladaja, ale w sumie chyba niedługo wprowadzimy do harmonogramu dnia jakieś 0,5 godziny bajeczek, zainteresowanie pewnie będzie ogromne :-)

Gastone mówisz, że zaczynają już walczyc? Ja to czasem załamuje ręcę, bo moje łobuziary okropnie się gryzą. Już tu kiedys pisalam, że obie mają szczęki poodbijane w różnych miejscach. Makabra.

Moja agatka lubiła piosenke z majki zawsze sobie podrygiwała, darek bardziej lubi oglądać bajki, potrafi sie już na nich skupić, tylko on lubi stać przy tv, wiec musze jakoś kombinować żeby ewentualnie z daleka oglądał.
My też zmieniliśmy auto, bo wózek nam się nie mieścił.

Cześć dziewczyny

Jeżeli chodzi o TV to moi też lubili piosenkę z MAJKI. Ale najbardziej to chopaki zaglądają na słyszą wiadomości na POLSACIE. Lubię chyba wiedzieć co się dzieje w kraju. HI HI

Mam pytanko o jedzonko jak robicie pomidorówkę? |Używacie do tej zupy pomidorów z puszki czy przecieru?

ticker.php

czesc Dziewczyna,
macie jakis patent na usypianie nocne dzieciaków,bo moje szaleja w nocy.dzis zasneli o 3.30...kapie ich 20/21.po karmieniu półgodzinna drzemka a potem hulaj dusza...

Ayla a masz swiatlo zgaszone? moze mysla ze to dzien a w dzien moze spia wiecej? moze w dzien wiecej sie niech bawia a przed kapiela ich wymeczyc kapiel i moze zasna.

U nas z czym jak czym ale nocami przeważnie jest w miare, jak zasna w granicach 22-23 to potem tylko budza sie kazde po razie w nocy (i noca o dziwo Milena je bez płaczu.. hmm).

A mam pytanie, bo idziemy niedługo do neurologa prywatnie (bo panstwowo termin mamy na marzec) i czy jak jest dwójka to lekarze u Was zazwyczaj biorą kase za wizytę czy za osobe?

Rainmanka jak my byliśmy prywatnie u lekarza, to nie skasował nas za dwójkę, ale podobno różnie to bywa. Najlepiej od razu zapytać telefonicznie. Jeśli robi się badania na jakiejś tam aparaturze, to raczej skasują podwójnie, choć zawsze warto się targować.

reklama
Do góry