reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Yenefer moja mała też macha rękoma hi dość mam czytania w necie z okresu ciąży od tamtej pory nie czytam nic, dobra miłego dnia muszę popracować w końcu trochę, teraz wpadli do nas 18 letni bliźniacy jednojajowi, ale miałyśmy ubaw normalnie bracia ksero

reklama
Moim nie wiele sie wytarlo ty wlosow wogole moje blizniaki sa superanckie Aaro to czysty blondynek z niebieskimi oczami a zato Alan ma tak czarne wlosy i wrecz czarne oczy pewnie im sie to jeszcze zmieni ale jak narazie wygladaja super

gastone supre przygoda mnie to jeszcze naszczescie nie spotkalo

Wiecie co dziewczyny, jak od tego naczytania a przede wszystkim naoglądania wstałam i spojrzałam na Kornelkę to wydało mi się, że to mały pikuś. Coś jest, ale nie będę tragizować, może zniknie. Na dodatek moje dzieci dziś ogarnęła śpiączka więc mogę czytać. Trochę się rozbudziły to ja je myk na brzuszki - niech będzie odmiana. Nela w tej pozycji zasnęła, a Florek się burzył (nie potrzebnie go w ogóle zruszyłam) no i teraz lata i dosypia, bo zaraz karmienie.

Oceńcie same czy to powód do niepokoju: 339.jpg

moi mieli wloski jak sie urodzili no moze nie jakies bujne czupryny, a teraz lysolki takie Tomkowi troche odrastaja i najsmieszniejsze ze on na bladyna mi wyglada a u nas w rodzinie wszyscy bruneci :O ale mama moja do 4 roku zycia byla biala a potem czarne wlosy jej sie zrobily wiec moze to i u nas tak bedzie.

a gastone rzeczywiscie niezle hihi mam nadzieje ze mi sie to nieprzytrafi

gastone to samo przytrafiło się mojego męża siostrze, tylko ona jechała do lekarza (już byli 60km od domu) i też zajechała do galerii gdzie przewijała i musiała kupić dresy no ale za 70zł. Zła była bo i tak tego tyle ma. Nauczka, aby zawsze coś brać na wszelki wypadek.

yenefer pocieszyłaś mnie, że to zanika. Inaczej jednak gdyby ta zmiana była od urodzenia albo jakoś ot tak się pojawiła, a tu najgorsze jest to, że JA SAMA TO ZROBIŁAM:-:)wściekła/y::-(

Monia spokojnie ja też myślę że szybko to zniknie. I nie wyglada tak tragicznie. Ja Hani też raz to zerwałam anie wiedziałam że nie wolno. Tylko że ona miała tak na środku górnej wargi

Kurde Hania drugi dzień zrobiła rzadkawą kupkę o żółtym zabarwieniu <wcześniej robiła ciemnozielone> i z takimi białymi grudkami.
Zastanawiam się że to chyba od antybiotyku jakas flora zaburzona. A lekarka dopiero po zakończeniu antybiotyku kazała dawać bakterię i dziś dostały pierwszy dicoflor

W poniedziałek były na ustach takie skórki jak na zdjęciu, wczoraj poodpadały i na dzień dzisiejszy usta są gładkie tylko ta czerwona plama, która nie jest do końca taka płaska, dziwnie to wygląda. A na dodatek jak te zgrubienia się robią to raczej na tym nie...

reklama
Monia ja myślałam że to coś strasznego :shocked2:, a to takie pęcherzyki, moje tez takie miały i jak odpadało to odrywałam żeby nie zjadły tego. Ale ja nawet nie zwracałam na to uwagi. Spokojnie.

Do góry