reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Boze jak sie czyta nasze opowiesci to ze smiechu mozna umrzec choc dla nas wcale to nie jest smieszne. :eek: A ja dzis caly dzien w lozku.Temp 40 dychy..dzieki bogu moje dzieci to dzis anioly i tatus sie nimi zajmuje caly dzien.Pomijajac moje samopoczucie nocka byla cudowna. Hania spala do 7 rano od 21.30. Zosia wstawala ale to nie ja do niej wstawalam wiec luz.ach zeby tak bylo dalej...marzenia.Spokojnej nocki mamusie.

reklama
Gastone, zdrowiej szybko.

A moje małe dzis szaleją. Zauwazyłam (nie wiem czy słusznie) ze jak sa duze wiatry na zewnatrz jak dzis to one niespokojne i nie do uspania są...

Jedynka no niewiem, niech wypierze ciuchy, wykąpie, może w jakieś maseczce do dzieci.
A my zaraz jedziemy na lodowisko, m ma z pracy zaproszenia, teściowa przyjedzie, zobaczymy jak bedzie.

Luckaa dzieki za porade. w sumie to cos ta kolezanka kreci juz teraz twierdzi ze to chyba tylko przeziebienie i maly tak zareagowal i zwymiotowal. Maz mowi ze nawet lekow nie wykupila w aptece a miala zapisane niby. A on tylko ich zawiozl i niemial duzego kontaktu. no nie wiem. nic juz nie poradzimy.

Gastone
szybko wracaj do zdrowia. jeszcze niedawno Twoje dziewczynki troszke dawaly w kosc a teraz aniolki wiec jest jakas nadzieja. napisz co ta kobieta im zrobila dokladnie.

Rainmanka moi czy wiatr hula czy nie hula czaduja hehe czasami daja sobie tylko na wstrzymanie.
Moi dzis w nocy zamiast po czopku spac dlugo to o 24 pobudka potem o 2 i wcale glodni nie byli. Tomek mi sie smial a Maciek marudzil. No i potem Tomek o 4.30 papu i walka ze mokiem, a Maciek spal do 6 potem do 8 i teraz tez juz spi z 30 min a Tomus relaksuje sie na hustawce... no i niestety nastapi chyba powrot do spania w osobnych pokojach poki te galgany budza sie w nocy bo nie wyrabiam potem w dzien. czylli Macius z tatusiem w pokoju a ja z Tomkiem w sypialni.

Nie wiem co moim wczoraj było, może to ten skok rozwojowy?
Zasneły dopiero około 2 a wcześniej ani jeść, ani spać, to płacz, to zabawa i tak w kółko... Jak w końcu zasnęły to po równo 3 godzinach pobudka, ale wzięłam ich na łóżko i zasnęły jeszcze.
Potem zjadły i Przemek dziś pierwszy raz zjadł 120 a teraz śpią... mam nadzieję że dłużej :)

Witam!
Ale się rozpisałyście...nie było mnie jeden dzień a tu taka produkcja :)
Co do brzucha to mi został...ale ja miałam 120 cm w pasie w ciąży...teraz pozostaję mi areobik ale nie mam jak się zapisać bo kto mi z dziećmi zostanie...noszę narazie do niektórych ubrań pas wyszczuplający ...
Jesli chodzi o okres to pierwszy dostałam po pół roku ale ja karmiłam piersią...
Gastone zdrówka życzę...
Milenka28 jakaś bzdura z tym logopedą ...3 dzieci jeszcze nie chodzą a roczne...pierwszy raz słyszę
Pozdrawiam całą resztę

Jeny co za beznadziejny dzien, normalnie mi sie nudzi!!! Moj w domu kisi i od rana w mecze gra na kompie, dzieci jakby ich nie bylo, normalnie nuuuuda, posprzatalam, obiad zjedzony, nawet pranie reczne zrobilam, spac bym poszla ale w dzien nie moge jakos. Wiem wiem zaraz bede plakac ze czasu na siku nie mam ;) :/ a co tu taka cisza dzis?

reklama
kurde, denerwowac sie zaczynam, dzieciaki slabo mi jedza, a Maciek ma dziwne kupki... nie wiem poobserwuje go jeszcze ale nie podoba mi sie bo takie jakies jakby ze sluzem.. albo juz sobie wkrecam

Do góry