reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Tak ja używam, ale ona to tak tylko sie nazywa, w ogóle nie uspokaja, a czopki sa bezpieczne tez sa ziolowe glownie na rumianku wiec czemu nie. Mi je lekarka polecila

reklama
hehe no ta herbatka to tylko z nazwy :). a czopki sa ok ale ja tez juz jak sie dra bez opamietania to daje.

jeju czmu nikt nie pomyslal o mnie jak (teoretycznie) odsniezal chodnik na mojej wiosce... boze co sie umeczylam z tym wozkiem, pchalam ciagnelam kolka i blokowalam i odblokowywalam nie no masakra, trening niezly hehe. ale spacer zaliczony. Maciek juz w kombinezonie na 74!!!

hah herbatka uspokajajaca:)ja tez podaje ale jakos nie dziala na nie:)
ja tez bym chetnie wyszla,ale nie ma mi kto pomoc zeby mi zniesc dzieci i potrzymac je na dole zebym mogla wozek wyjac!!!!

dziewczyny macie moze nk,to bysmy sie pozapraszaly?:)

Ostatnia edycja:
Jedynka u mnie sa chodniki ale nie odsniezone wiec tak jakby ich nie bylo :)

U nas dzis +2 ale co z tego jak wlasnie nigdzie tym wozkiem nie przejade, pelno blota i sniegu. Z reszta wczoraj sie laski wymarzly w kosciele, niech teraz odtają troche ;)

Chyba chrzest pomogl, Zuzia to jak zawsze ladnie sama usypia w dzien, ale Milenka dzis 2 razy juz sama zasnela po papu i zabawie, wystarczylo dac ciumkersa i po glowce poglaskac, jakie ja mam aniolki cudowne teraz :):)

reklama
Cos w tym jest bo ja najgorzej wspominam pierwsze trzy miesiace, pozniej juz bylo duzo lepiej:) ale tez pewnie z racji tego ze kolki przeszly i problemy brzuszkowe a nie ma nic gorszego..napewno dziewczyny bedzie coraz lepiej, z dnia na dzien!

Do góry