reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Tak ja używam, ale ona to tak tylko sie nazywa, w ogóle nie uspokaja, a czopki sa bezpieczne tez sa ziolowe glownie na rumianku wiec czemu nie. Mi je lekarka polecila

reklama
hehe no ta herbatka to tylko z nazwy :). a czopki sa ok ale ja tez juz jak sie dra bez opamietania to daje.

jeju czmu nikt nie pomyslal o mnie jak (teoretycznie) odsniezal chodnik na mojej wiosce... boze co sie umeczylam z tym wozkiem, pchalam ciagnelam kolka i blokowalam i odblokowywalam nie no masakra, trening niezly hehe. ale spacer zaliczony. Maciek juz w kombinezonie na 74!!!

hah herbatka uspokajajaca:)ja tez podaje ale jakos nie dziala na nie:)
ja tez bym chetnie wyszla,ale nie ma mi kto pomoc zeby mi zniesc dzieci i potrzymac je na dole zebym mogla wozek wyjac!!!!

dziewczyny macie moze nk,to bysmy sie pozapraszaly?:)

Ostatnia edycja:
Jedynka u mnie sa chodniki ale nie odsniezone wiec tak jakby ich nie bylo :)

U nas dzis +2 ale co z tego jak wlasnie nigdzie tym wozkiem nie przejade, pelno blota i sniegu. Z reszta wczoraj sie laski wymarzly w kosciele, niech teraz odtają troche ;)

Chyba chrzest pomogl, Zuzia to jak zawsze ladnie sama usypia w dzien, ale Milenka dzis 2 razy juz sama zasnela po papu i zabawie, wystarczylo dac ciumkersa i po glowce poglaskac, jakie ja mam aniolki cudowne teraz :):)

reklama
Cos w tym jest bo ja najgorzej wspominam pierwsze trzy miesiace, pozniej juz bylo duzo lepiej:) ale tez pewnie z racji tego ze kolki przeszly i problemy brzuszkowe a nie ma nic gorszego..napewno dziewczyny bedzie coraz lepiej, z dnia na dzien!

Do góry