yenefer
Fanka BB :)
My grzejemy gazem, nie mamy z gazociągu tylko musimy tankować. W tym tygodniu ma przyjechać dostawa i musimy naszykować jakieś bagatela 4tys! Do tego nie wiem czy to starczy do wiosny. My też mamy kominek, ale w tym roku mało palimy, bo drewno drogie pieruńsko (200zł/metr) ponadto boję się że te moje pełzające stworzenia dotkną kominka i poparzą się.
Ja od 13.12 jestem na urlopie wychowawczym. Moja szefowa też mi coś gadała o opiekunkach, a ja jej na to że niech mi da taka podwyżkę żeby mi się opłacało opiekunkę zatrudnić. Jak pojechałam następnym razem złożyć papiery wykazała już niezwykłe zrozumienie.
Wkurza mnie to nasze "opiekuńcze" państwo że nawet złamanego grosza nie daje jak mama siedzi z dziećmi w domu.
Ja od 13.12 jestem na urlopie wychowawczym. Moja szefowa też mi coś gadała o opiekunkach, a ja jej na to że niech mi da taka podwyżkę żeby mi się opłacało opiekunkę zatrudnić. Jak pojechałam następnym razem złożyć papiery wykazała już niezwykłe zrozumienie.
Wkurza mnie to nasze "opiekuńcze" państwo że nawet złamanego grosza nie daje jak mama siedzi z dziećmi w domu.