iws
Fanka BB :)
IWS a co byś chaiala zeby zasyopialy po kapieli? Ja nawet nie mysle o zamianie bo one po kapieli to sa pobudzone. A mleko na nos moga dostawac nawet jak beda juz duze. ja chodzialam do zerowki i ciaglam butle.
Chciałabym aby zasypiały później niż 19 bo wstają o strasznie wczesnej porze. No i żeby tata miał więcej czasu na zabawę z nimi. Jedzenia domagająś się właśnie koło 7 a potem juz sa śpiące i o kąpieli można pomarzyć bo marudzą i płaczą.
anulka a jaki wózek wybieracie? Ja ciągle się zastanawiam jaki wybrać. Mam już upatrzony jeden (dzięki dziewczynom z forum ). Ponieważ ja dużo jeżdżę więc dla mnie to niezbędny wydatek, bo nie wyobrażam sobie ciągnąć mojego wielkiego zooma.
Nad fotelikami też się zastanawiam. W sklepie oglądałam Recaro. Bardzo mi się podobają i chyba na takie się zdecydujemy. Mają super opinię, rozkładają się do tzw pozycji spoczynkowej, jak dziecko rozepnie pas to mają sygnał dźwiękowy. Cena jest wysoka ale jest to przedział do 36kg więc starczy na lata.
My chyba tez Recaro - upatrzone mamy i pewnie koło zimy bedzie trzeba kupic. A o wózku zaczynam myślec. Jak foteliki zmienimy to wozić spacerówki to bedzie kosmos.