reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Oj dziewczynki, dziewczynki:wściekła/y: U nas i w dzień się zrobiła masakra na maksa. Płacz rzewnymi łzami, pocieranie otwartą buzią o wszystko. Ki diabeł??? Oby zęby. Nocki już zepsute 3 tydzień, ale w dzień takich cudów nie było. Paracetamol w syropie niewiele pomaga, może spróbuję ten Ibufen? Orajel nieosiągalny:tak::tak::tak: Wydaje mi się, że jeżeli coś pójdzie, to lewa dolna jedynka, ale sama już nie wiem:baffled: Oby, tak jak pisze Roni, nie z każdymi zębami były takie hece:rofl2: Naturalnie, jeżeli to w ogóle są zęby:-D

reklama
Byliśmy u nefrologa dostalismy kupe leków i zaczynamy walke z ta bakterią. Co do goraczko to juz nie ma i w sumie nie wiadomo co to było. dr osłuchała nic nie słychać, ale troche ma gardełko zaczerwienione wiec moze jakis lekki wirus:dry:
Kuba tez maruda na maksa i nie wiem co mu jest, moze zęby:dry:
jutro zapytam u mnie w aptece o ten zel co polecacie:tak:

U nas jest ten orajel zamówiłam sobie go,ale cholerstwo drogie 28 zł:szok: jutro ma być. W dzień mu nie smaruje bo ogólnie jest na razie ok,gorzej w nocy

Kamu, czy jeśli Roni nie uda sie go kupić to Ty byś mi kupiła i przesłała do wawy??? byłabym ogromnie wdzięczna:tak:
U nas i w dzień ciężko, młoda w zasadzie jakoś dużo mi w dzień śpi a jak nie śpi to non stop jojczy:no:
teraz na noc dałam znów ibufen - zasnęła bez problemu, zobaczymy jak dalej.
przy okazji moje dziecię zaczęło sie przemieszczać na macie, smiesznie to wygląda bo to właściwie nie pełzanie a takie podskakiwanie:tak: pupę podnosi do góry jak do raczkowania i zarzuca rękami, ale narazie jedzie tylko do tyłu:-D wczoraj już mi tak sie wydawało, ale dziś poszłam siku, wracam, a młoda siedzi pod kanapą:-D

Ok nie ma sprawy będę go miała jutro to Ci wyśle,ja mogę się jeszcze wstrzymać zamówię sobie następny,Pabla na zamkniętym masz mój nr i gg podaj mi swój adres ja ci wyślę a jak dojdzie to przelejesz mi kasę na konto

Kamu, super, zaraz Ci wyślę adres...tylko poczekajmy jeszcze, bo nie wiem czy Roni nie kupiła dla mnie tego żelu.
Roni - udało Ci się kupić??? jak nie to spoko - Kamu mi wyśle. Daj znać Kochana.

Moja jakoś taak strasznie nie przechodzi to wyżymanko;-)całe szczęście...wiecie,że ostatnio zastanawiałam się jak to było z zębolami Kornela i totalnie nie pamiętam:-(
a ja mam dzisiaj stresa, bo mała wcieła ze 120ml kisielku, i boję się czy nie za dużo (dostała go dpoiero trzeci raz) i czy jakies ekscesy żołądkowe nie wystąpią....:-(

wiecie,że ostatnio zastanawiałam się jak to było z zębolami Kornela i totalnie nie pamiętam:-(
Tosika- takie rzeczy chyba sie zapomina:confused:. Ja ostatnio pytalam moja mame ile mialam miesiecy jak wyszedl mi pierwszy zab bo chcialam wydedukowac kiedy mniej wiecej mloda bedzie miala uzebienie...i...ona nie pamieta, a miala mnie tylko jedna:dry:

witam drogie mamy dołańczam się do waszego wątku jeśli można
Mój synek jest karmiony i na piersi i na butelce i jest strasznym łakomczuszkiem
Wolała bym aby był na piersi ale mu to nie starcza i krzyczy o więcej
Moja mama dziś u niego wyczuła pierwszego ząbka ( zadziwiająco szybko jemu wychodzą :baffled:) Jak na takiego wcześniaka po tak ciężkim porodzie jak on miał ...

reklama
Do góry