Oj dziewczynki, dziewczynki U nas i w dzień się zrobiła masakra na maksa. Płacz rzewnymi łzami, pocieranie otwartą buzią o wszystko. Ki diabeł??? Oby zęby. Nocki już zepsute 3 tydzień, ale w dzień takich cudów nie było. Paracetamol w syropie niewiele pomaga, może spróbuję ten Ibufen? Orajel nieosiągalny Wydaje mi się, że jeżeli coś pójdzie, to lewa dolna jedynka, ale sama już nie wiem Oby, tak jak pisze Roni, nie z każdymi zębami były takie hece Naturalnie, jeżeli to w ogóle są zęby
reklama
Byliśmy u nefrologa dostalismy kupe leków i zaczynamy walke z ta bakterią. Co do goraczko to juz nie ma i w sumie nie wiadomo co to było. dr osłuchała nic nie słychać, ale troche ma gardełko zaczerwienione wiec moze jakis lekki wirus
Kuba tez maruda na maksa i nie wiem co mu jest, moze zęby
jutro zapytam u mnie w aptece o ten zel co polecacie
Kuba tez maruda na maksa i nie wiem co mu jest, moze zęby
jutro zapytam u mnie w aptece o ten zel co polecacie
pabla27
Fanka BB :)
Kamu, czy jeśli Roni nie uda sie go kupić to Ty byś mi kupiła i przesłała do wawy??? byłabym ogromnie wdzięczna
U nas i w dzień ciężko, młoda w zasadzie jakoś dużo mi w dzień śpi a jak nie śpi to non stop jojczy
teraz na noc dałam znów ibufen - zasnęła bez problemu, zobaczymy jak dalej.
przy okazji moje dziecię zaczęło sie przemieszczać na macie, smiesznie to wygląda bo to właściwie nie pełzanie a takie podskakiwanie pupę podnosi do góry jak do raczkowania i zarzuca rękami, ale narazie jedzie tylko do tyłu wczoraj już mi tak sie wydawało, ale dziś poszłam siku, wracam, a młoda siedzi pod kanapą
U nas i w dzień ciężko, młoda w zasadzie jakoś dużo mi w dzień śpi a jak nie śpi to non stop jojczy
teraz na noc dałam znów ibufen - zasnęła bez problemu, zobaczymy jak dalej.
przy okazji moje dziecię zaczęło sie przemieszczać na macie, smiesznie to wygląda bo to właściwie nie pełzanie a takie podskakiwanie pupę podnosi do góry jak do raczkowania i zarzuca rękami, ale narazie jedzie tylko do tyłu wczoraj już mi tak sie wydawało, ale dziś poszłam siku, wracam, a młoda siedzi pod kanapą
Moja jakoś taak strasznie nie przechodzi to wyżymanko;-)całe szczęście...wiecie,że ostatnio zastanawiałam się jak to było z zębolami Kornela i totalnie nie pamiętam:-(
a ja mam dzisiaj stresa, bo mała wcieła ze 120ml kisielku, i boję się czy nie za dużo (dostała go dpoiero trzeci raz) i czy jakies ekscesy żołądkowe nie wystąpią....:-(
a ja mam dzisiaj stresa, bo mała wcieła ze 120ml kisielku, i boję się czy nie za dużo (dostała go dpoiero trzeci raz) i czy jakies ekscesy żołądkowe nie wystąpią....:-(
beaa
Mamy lipcowe'08
Tosika- takie rzeczy chyba sie zapomina. Ja ostatnio pytalam moja mame ile mialam miesiecy jak wyszedl mi pierwszy zab bo chcialam wydedukowac kiedy mniej wiecej mloda bedzie miala uzebienie...i...ona nie pamieta, a miala mnie tylko jednawiecie,że ostatnio zastanawiałam się jak to było z zębolami Kornela i totalnie nie pamiętam:-(
witam drogie mamy dołańczam się do waszego wątku jeśli można
Mój synek jest karmiony i na piersi i na butelce i jest strasznym łakomczuszkiem
Wolała bym aby był na piersi ale mu to nie starcza i krzyczy o więcej
Moja mama dziś u niego wyczuła pierwszego ząbka ( zadziwiająco szybko jemu wychodzą ) Jak na takiego wcześniaka po tak ciężkim porodzie jak on miał ...
Mój synek jest karmiony i na piersi i na butelce i jest strasznym łakomczuszkiem
Wolała bym aby był na piersi ale mu to nie starcza i krzyczy o więcej
Moja mama dziś u niego wyczuła pierwszego ząbka ( zadziwiająco szybko jemu wychodzą ) Jak na takiego wcześniaka po tak ciężkim porodzie jak on miał ...
reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Misianka- ile miesiecy ma twoj szkrab? Chyba nie jestes lipcowa mama?
Podziel się: