reklama
kaja1978
Fanka BB :)
My po 3 dniach pokąpielowych, wieczornych kolkach kupiliśmy sab simplex! Zobaczymy dzisiaj, czy działa... Mała cały dzień śpi, w nocy też, a wieczorem po kąpieli i karmieniu co już prawie śpi, nagle wybudza sie, pręży, kuli nóżki...Esputikon nie działa, choć nie stosowaliśmy zalecanej dawki(połowę), herbatka koperkowa też nie pomaga, nawet ja ją piję i też nic...
Izabelka
Oski i Wercia
Bylismy na pierwszej wycieczce; mala sie super zachowywala pojechalismy niespodziewanie to Zoo w Oliwie;
ja z mala sobie jezdzilam, a maz z Oskarem wsiedli do ciuchci i zwiedzali w ten sposob; najbardziej podobalo sie nam male Zoo- karmienie kozek haha jedna mnie gonila jutro wkleje zdjecia, ubaw po pachy
ogolnie to zmeczona jestem ;-)
ile te krostki moga sie utrzymywac na buzi- bo nie wiem czy dalej czego zlego nie jem
ja z mala sobie jezdzilam, a maz z Oskarem wsiedli do ciuchci i zwiedzali w ten sposob; najbardziej podobalo sie nam male Zoo- karmienie kozek haha jedna mnie gonila jutro wkleje zdjecia, ubaw po pachy
ogolnie to zmeczona jestem ;-)
ile te krostki moga sie utrzymywac na buzi- bo nie wiem czy dalej czego zlego nie jem
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Madzia737 juz poprawiłam a co do spacerków to jak nam pozwoili wychodzic na dwór to popsuła sie pogoda i tylko 3 razy bylismy na dworze a tak to spimy na balkonie bo inaczej to wdomu skisniemy...
cisowianka20
Zaangażowana w BB
Ja kupiłam wczoraj w Tesco kosmetyki i chusteczki Nivea Sensitive. Jestem bardzo z nich zadowolona. Są bardzo fajne jak dla mnie i dziewczynek. Nawet udało mi się dzisiaj wyrwać z domu do kościółka. Z ściągnęłam mleczko do buteleczek. Od kiedy mogę dawać małych herbatkę koperkową?? Czy mogę pic też tą herbatkę jak mam problemy z żołądkiem??
a my jednak wyszlismy dzisij na krociutki spacerek dookola bloku,bo pgoda fajna,wiec trzeba bylo wykorzystac okazje:-)
Ja pije herbatke Hipp dla mam karmiacych z koperkiem,a malemu moze dam herbatke koperkowa jak skonczy miesiac.A mozna dawac dzieciom rumianek do picia,bo cos mi sie tak o uszy obilo
Naszemu malcowi cos sie pod oczkiem zrobilo.Najpierw w faldce mial zaczerwienione,a teraz jeszcze biale krostki:-(Polozna dzisiaj popatrzyla i kazala tylko przemywac woda,ale jak nie zejdzie to trzeba bedzie do lekarza:-(
Ja pije herbatke Hipp dla mam karmiacych z koperkiem,a malemu moze dam herbatke koperkowa jak skonczy miesiac.A mozna dawac dzieciom rumianek do picia,bo cos mi sie tak o uszy obilo
Naszemu malcowi cos sie pod oczkiem zrobilo.Najpierw w faldce mial zaczerwienione,a teraz jeszcze biale krostki:-(Polozna dzisiaj popatrzyla i kazala tylko przemywac woda,ale jak nie zejdzie to trzeba bedzie do lekarza:-(
reklama
asioczek
Fan(ka)
Cisowianka o ile karmisz piersia uwazaj z iloscia herbatki koperkowej. Przy karmieniu piersia wystarczy że Ty wypijesz taką herbatę. Malutkie z Twoim mlekiem ją wypiją Na herbatce powinno być napisane od jakiego wieku można maluszkom ją podawać. W przypadku wcześniaków i dzieci z niską masą urodzeniową wszelkie nowości powinnaś skonsultować z pediatrą.
Madzia rumianek można ale nie wiem czy nie po skończeniu miesiąca. Przynajmniej 2 lata temu tak było Teraz jeszcze nie w głowie mi herbatki więc nie sprawdzałam. Z rumiankiem trzeba uważać bo czasami uczula.
U nas zaczęło jedno oczko ropieć. Jak do jutra się nie poprawi i przemywanie nie pomoże to wizyta u lekarza.
Madzia rumianek można ale nie wiem czy nie po skończeniu miesiąca. Przynajmniej 2 lata temu tak było Teraz jeszcze nie w głowie mi herbatki więc nie sprawdzałam. Z rumiankiem trzeba uważać bo czasami uczula.
U nas zaczęło jedno oczko ropieć. Jak do jutra się nie poprawi i przemywanie nie pomoże to wizyta u lekarza.
Ostatnia edycja:
Podziel się: