reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Brawo Tymi!
U nas jest walenie w drzwi:-D A z zabaw, to na topie chowanie się pod kołdrę i wołanie taty, żeby szukał, pukanie się w dloń paluszkiem, żeby zrobić sroczkę i przynoszenie pilota, żeby włączyć "bakę" (czyli bajkę:-D)

reklama
To u nas z pilotem to samo, z tym że Florka mówi w takiej sytuacji, to co umie najlepiej czyli "daaaa":-D Zaczynam mieć obawy, czy ona w ogóle zacznie normalnie mówić, skoro jednym "daj" jest w stanie załatwić wszystkie ważne sprawy:-p
Z nowych umiejętności jest tańczenie na stojąco...ale że swego stania jeszcze nei jest pewna, to opiera się pupą o tapczan czy krzesło i wężowym ruchem wygina górną część ciała:-D

No i pojawiło się u niej dość dyskusyjne poczucie humoru...zaśmiewa sie do łez, jak komuś dzieje się krzywda:sorry: Na bajkach, jak ktoś upadnie, czy oberwie z liścia, albo jak przestraszy kota stając nad nim znienacka i robiąc grubym głosem "aaaaa" - kot robi oczy w słup, a moje dziecko pokłada się ze śmiechu:-p:-D

Tymi brawo za taka delikatność:-Du nas walenie pieścią i o drzwi:-D
Surv nie przejmuj się Kuba też mało mówi :mama, tata, baba, daj, nie , mniam mniam, papa no i reszta to w języku znanym tylko Kubulcowi:-Dale ma jeszcze dziecko czas:tak:
Kasia Olga też widać zabawowa dziewczynka:-)
Kuba też uwilbia się chować i pokazywać:tak::-D

u nas ze śmieciami jest to samo-zaniesie do kosza jeden,a tysiąc innych wyjmie:sorry:

Florka ciekawie musi wyglądać w tym tańcu węża:-D U nas tańce też odchodzą jak tylko muzykę usłyszy,ale narazie tylko kręcenie dupką w miejscu i a'la przysiady. Z tym poczuciem humoru to u nas zmutowana wersja,bo się skubaniec cieszy na całego jak sam komuś krzywdę zrobi,czyli uszczypnie,bądź ugryzie:growl:,albo na psa krzesłem najedzie.

Totalna hipnoza następuję,jak się rybka na minimini pojawia i jak się Brzydula kończy i zaczyna:-D

Wczoraj natomiast posadziłam małego na krzesełku takim małym plastikowym i miał czekać aż mu herbatkę zrobię.Ja się odwracm,patrzę ,a on sobie to krzesełko do stołu przysunął,stanął na nim i coś tam na stole majstruje:szok:
Żeby tego było mało to dzisiaj naprawdę myślałam ,ze zawału dostanę.Leże i słyszę ,że ktoś mi rolety spuszcza,ja patrzę,a ta mała małpka na parapecie stoi:szok::szok::szok: Wlazł najpierw na stoliczek ten taki do zabawy edukacyjny ,a z niego na parapet,bo okna dość nisko-jakieś 70cm od podłogi mamy:sorry::eek:

surv...u nas też jak matka krzywdę sobie zrobi to ubaw po pachy normalnie:-D:-D:-D:-D:-D.
tańce też są ale na siedząco
do łażenia nam daleko bo strachliwe to to strasznie
ale tatuś do prysznica przekonał i jak na początku był strach w oczkach to teraz wyciąga ręce do prysznica i cieszy się jak dzika

Madzia o to widzę że masz takie same atrakcje:-ppoczekaj aż ci mały okno otworzy, Kuba już potrafi:sorry:także jak to móią oczy w d***:sorry:
zawału to moja mama prawie dostała jak mały tańcował na krzesełku do karmienia:confused2:

reklama
Do góry