reklama
Ale te dzieci sie szybko rozwijaja, niedawno co je urodzilysmy a teraz... Brawo dla nich.
Misia teraz tez jest mami cycek, taty raczki tez sa niedobre nawet brata Co do dopasowania krztalto najbardzej lubi kolo i ciagla je wklada i wyjmuje. Z innymi figurami jeszcze sie gubi
Misia teraz tez jest mami cycek, taty raczki tez sa niedobre nawet brata Co do dopasowania krztalto najbardzej lubi kolo i ciagla je wklada i wyjmuje. Z innymi figurami jeszcze sie gubi
survivor26
Mamy lipcowe'08
A moje dziecko dziś mnie powaliło na kolana bystrością. Od paru dni międli ten katalog MC, ogląda wszystko z dziką pasją, piszczy z radości jak zobaczy misia albo dzidzię, a dziś w trakcie oglądania zaczęła mnei ciągnąć za rękę, jęczeć, że coś chce i pokazywać paluszkiem na stronę. Ja patrzę, a tam zdjęcie jej niekapka i ona się domagała wyjęcia go z gazetki....normalnie szacun, że poznała na takiej malutkiej ilustracji
No brawa dla wszystkich.
Tak czytam i normalnie widzę,że dzieciaki pędzą z rozwojem masakrycznie i ciągle jakieś nowe umiejętności,a jeszcze nie dawno leżały takie małe niekumate
Maciek wczoraj mówił "ciapta" czyli czapka,bo akurat sobie zdjął,ja powiedziałam,a on powtarzał.Dzisiaj juz chyba zapomniał
Mówi jak robi piesek,krówka,baranek.
Jak mu czegoś nie wolno to mówi "nie nie",ale i tak to robi,np wkłada palce do kontaktu
Jak upadnie to mówi " ba buch"
Bierze telefon do ucha i mówi "baba?"
Pokazuje narazie tylko gdzie jest oczko,tzn wkłada mi palec do oka
Jak powiem mu zrób cacy,to głaszcze kotka,pieska lub mnie,zależy co pod ręką.
Strasznie często się przytula
Daje cześć i przebija piątkę.
Sorter póki co się znudził i ciągle jesteśmy na etapie kółka.
Tak czytam i normalnie widzę,że dzieciaki pędzą z rozwojem masakrycznie i ciągle jakieś nowe umiejętności,a jeszcze nie dawno leżały takie małe niekumate
Maciek wczoraj mówił "ciapta" czyli czapka,bo akurat sobie zdjął,ja powiedziałam,a on powtarzał.Dzisiaj juz chyba zapomniał
Mówi jak robi piesek,krówka,baranek.
Jak mu czegoś nie wolno to mówi "nie nie",ale i tak to robi,np wkłada palce do kontaktu
Jak upadnie to mówi " ba buch"
Bierze telefon do ucha i mówi "baba?"
Pokazuje narazie tylko gdzie jest oczko,tzn wkłada mi palec do oka
Jak powiem mu zrób cacy,to głaszcze kotka,pieska lub mnie,zależy co pod ręką.
Strasznie często się przytula
Daje cześć i przebija piątkę.
Sorter póki co się znudził i ciągle jesteśmy na etapie kółka.
Andula
Fanka BB :)
Super,brawa dla dzieciaczkow za fajowe umiejetnosci
Mis podobnie do Maciusia jak sie przewroci lub mu cos spadnie mowi bam;-)
Rano pierwsze jego slowa do wszytskich do "cieść"
Sam je serki
Jak mowie przynies butki to przynosi
Jak chce isc na dwor wali w drzwi i mowi papa
Jak cos chce to mowi " da tooooooo" a jak dam cos innego mowia "nieee mama to"
Mis podobnie do Maciusia jak sie przewroci lub mu cos spadnie mowi bam;-)
Rano pierwsze jego slowa do wszytskich do "cieść"
Sam je serki
Jak mowie przynies butki to przynosi
Jak chce isc na dwor wali w drzwi i mowi papa
Jak cos chce to mowi " da tooooooo" a jak dam cos innego mowia "nieee mama to"
reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Dziewczyny dziecko mi się popsuło :-( Oddałabym go gdzieś na gwarancję ale nie wiem gdzie
Chodzi konkretnie o to że od tygodnia mniej więcej budzi się z przeraźliwym płaczem w nocy ok. 5:00 rano , dzisiaj była to 2:00 i nie chce spać dalej. A jak zostawiam go w łóżku i wychodzę to potrafi tak płakać nawet z 30-40 minut. Może to zęby? Ale nigdy tak nie reagował. Albo może boi się ciemności..sama nie wiem..macie jakiś pomysł?
Chodzi konkretnie o to że od tygodnia mniej więcej budzi się z przeraźliwym płaczem w nocy ok. 5:00 rano , dzisiaj była to 2:00 i nie chce spać dalej. A jak zostawiam go w łóżku i wychodzę to potrafi tak płakać nawet z 30-40 minut. Może to zęby? Ale nigdy tak nie reagował. Albo może boi się ciemności..sama nie wiem..macie jakiś pomysł?
Podziel się: