beaa
Mamy lipcowe'08
Pabla27- no to sukces, ze kupka sie pojawila! U nas nadal brak kup od srody, jak tak nadal bedzie to chyba tez sie na te rureczki zdecyduje bo jakos nie jestem przekonana do wkladania termometru do pupy. Probowalam juz chyba wszystkiego tj. dawalam malej plantex, infacol (bobotic), gripe water, byla kapiel z masazem brzuszka i nic. A i jeszcze herbatka uspakajajaca.
Na allegro sa 2 aukcje tych rurek medi globe, wygladaja tak samo (?) ale ceny sa rozne: 9,99 i 5 zl (?).
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Madzia737- ja wlasnie kupilam Gripe Water w Tesco (£1.50), widzialam tez w Boots ta sama wode ale w innej cenie (£2.50). Gripe Water to nic innego jak woda koperkowa czyli teoretycznie dzialanie powinna miec podobne do Plantex-u, ktory ma w skladzie aromat i olejek koperkowy.
Na allegro sa 2 aukcje tych rurek medi globe, wygladaja tak samo (?) ale ceny sa rozne: 9,99 i 5 zl (?).
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Madzia737- ja wlasnie kupilam Gripe Water w Tesco (£1.50), widzialam tez w Boots ta sama wode ale w innej cenie (£2.50). Gripe Water to nic innego jak woda koperkowa czyli teoretycznie dzialanie powinna miec podobne do Plantex-u, ktory ma w skladzie aromat i olejek koperkowy.