reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kasiu - brawa dla Olgi!!
moja zrobiła 3 kroczki 2 tyg temu i teraz już całkiem sobie radzi, aczkolwiek raczki wciąż the best.
ale przez tydzień pierwszy robiła własnie tak od przypadku do przypadku po 2-3 kroki, a jak już lepiej równowagę opanowała to lepiej jej idzie.
Więc pewnie Olga lada dzień będzie coraz to więcej próbować chodzić sama.

reklama
Kicrym u nas to samo Misiek wogole nie chce raczkowac a na spacerki czasami juz bez wozka wychodzimy,czasami jeszcze sie zachwieje ale juz co raz rzadziej:tak:

ciociu surv dobrze, że pochwaliłaś Olgę bo mama by nam powiedziała o wyczynach jakby córa juz biegała:-)
Olgunia teraz to już tylko patrzeć jak sobie pomaszerujesz:tak:

Kicrym u nas to samo Misiek wogole nie chce raczkowac a na spacerki czasami juz bez wozka wychodzimy,czasami jeszcze sie zachwieje ale juz co raz rzadziej:tak:
A na tych spacerkach czy Mis słucha gdzie chcecie iść?bo Kuba idzie w przeciwnym kierunku niż mama chce i wydaje mi sie że to robi perfidnie bo jak go wołam to szybciej przebiera nogami i sie śmieje pod nosem:dry:

A na tych spacerkach czy Mis słucha gdzie chcecie iść?bo Kuba idzie w przeciwnym kierunku niż mama chce i wydaje mi sie że to robi perfidnie bo jak go wołam to szybciej przebiera nogami i sie śmieje pod nosem:dry:
Hehe u nas podobnie a najbardziej go interesuje to wszytsko co lezy na ziemi,kazdy papierek musi podniesc obadac z kazdej strony :tak:

Kicrym, jak by Ci tu powiedzieć;-):-D Miki też tak robił, a jeśli podobne typy, to będzie coraz gorzej;-)

reklama
Oj Kasia oby w tym przypadku sie nie sprawdziło:dry:U nas nie dośc że idzie w przeiwna stronę to tak jak u Anduli wszytko zbiera a obowiązkowo kamyczki a do tego każdy schodek i krawężnik muszą byc zaliczone minimum 100 razy:sorry2:

Do góry