reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

No ja się przyznam że bylismy w McDonaldsie i kupilismy sobie shake no i dałam dziecku bo tak patrzyło na mnie a byłam wręcz pewna że nie pociągnie a tu niespodzianka ciągnąl jak stary no i postanowiłam nie walczyć z niekapkami które w ogole nie zdały egzaminu tylko dac z bidonu i od razy ładnie ciągnie.
Pabla ja mam bidon Canpola BIDON KUBEK Z RURKĄ 450ml * CANPOL * 56/113 (671254243) - Aukcje internetowe Allegro My mmamy niebieski :happy2:

reklama
Brawo, Adaś! Ja się właśnie przymierzam do zmiany niekapka na kubek treningowy... w sumie od kiedy mała raczkuje i są takie upały, to i tak umorusana nieludzko chodzi, więc akurat trenowanie picia już wiele schludności nei zaszkodzi:-D:-D

Surv my treningowy tez mamy :happy2: I pilismy wcześniej z niego w ciagu dnia a wieczorem i rano kaszkę ze smoka . A teraz będziemy z treningowego LOVI KUBEK TRENINGOWY--LOVI--nauka picia dla dziecka!!! (674668235) - Aukcje internetowe Allegro pić kaszki a z bidonu jakieś picie inne w ciagu dnia:happy2:
Renia pamietam że taki gryzaczek kupiła parę m-cy temy Julia dla Zu i sobie chwaliła.
Adaś to już normalnie gryzie i je teoretycznie to co my więc nie kupilam tego gryzaka do podawania jedzenia.

liwuś u nas z gryzieniem tak sobie bo syn za łapczywy i jak czasem dałam kawałeczek jabłka to musiałam ratować:tak:
mam nadzieję, że pomoże to w nauce gryzienia;-)

Ten treningowy fajny bo ma podziałke więc wiesz ile dziecię wypiło :happy2: Ja polecam chociaż na po brodzie cieknie :happy2: ale to zalezy od dziecka. Jak chce mus ię bardzo pic to ładnie wypije i nic się nie wyleje a jak tak średnio to cala broda w piciu.

reklama
Do góry