reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
my mielismy kubek niekapek, ale na wakacjach co sie okazalo ze bidon no idzie ale maly sie krztusi lepiej mu sie pije z tych butelek po wodzi JUPIK KUBUS wiecie one takie niekapiace sa ja kupowałam Natalce a jak mały dorwal to nieszlo do oderwac od tej bytelki... szok...
a mam pytanko duzo maluszków poszlo przed roczkiem??
my niestety ciagle za raczke... samodzielnie
a mam pytanko duzo maluszków poszlo przed roczkiem??
my niestety ciagle za raczke... samodzielnie
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
nie martwie sie a pytam z cikawosci, wiem mamy jeszcze czas ale Nati poszla mi wczesnie i tesknie za tym luksusem wyprostowanych pleców...
U nas niekapki sie też nie sprawdzająmamy niekapek teningowy z canpola i mały a niego pije chociaz widac że preferuje butelkęjak mu dałam wody z nestle z tym dziubkiem to chciał to gryźć, też chyba kupimy taki zwykły z rurka i zobaczymy czy mały w końcu porzuci butlę,a bardzo bym chciała
survivor26
Mamy lipcowe'08
Myśmy dziś próbowaly z tym treningowym - mam taki, który prawie jak normalny kubek wygląda tylko z jednej strony ma krawędź wyprofilowaną ala dzióbek. Poszło umiarkowanie, mała się zalała od stóp do głów ale po 3 próbach zaczaiła, że z tego się też pije, a nie tylko obraca do góry nogami, żeby zobaczyć, jak się woda leje
A ja Wam powiem,ze moje dziecko definitywnie rozstało się z butelką i wiem,ze to dobrze ale pobudki mam o piątej na jedzonko i nie ma mowy o spaniu.
Emilce picie najlepiej idzie przez krótką słomkę wszystkie możliwe niekapki i bidony przetestowałam i tylko słomka się sprawdziła,a ile znajomych obdarowałam
Emilce picie najlepiej idzie przez krótką słomkę wszystkie możliwe niekapki i bidony przetestowałam i tylko słomka się sprawdziła,a ile znajomych obdarowałam
reklama
Fredka no to juz masz z głowy, fajnie
A ja wszystko zostawiam dla drugiego dzidziołka, bo a rusz będzie inny niz Kubuś i bedzie chciał niekapek
rozdałam tylko kosmetyki z hippa które dostałam z niemiec bo uczulały małego
A ja wszystko zostawiam dla drugiego dzidziołka, bo a rusz będzie inny niz Kubuś i bedzie chciał niekapek
rozdałam tylko kosmetyki z hippa które dostałam z niemiec bo uczulały małego
Podziel się: