reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Kicrym jak nic sie nie dzieje to "wypadkiem" się nie przejmój. Chyba mało które dziecko jakiegoś "bęc" nie zarobiło. Super, że nie ma bakterii no i zdrówka :)
acha. ja mam starszego XA i podnużek nie jest regulowany :(
tosika starszy praktycznie nigdy poza zimą czapki nie nosił i nigdy od tego kłopotów z uszkami nie miał:tak: Teraz tylko czekam aż będzie dość ciepło ( bo jednak przez głowę sporo ciepła się traci) i czapy będziemy nosić tylko czasem n lans
A mój młody do rozpaczy mnie doprowadza, bo znalazłsobie świetną zabawe pt. "pozbawimy mame włosów". Normalnie nie ma się jak obronić przed jego łapami, rzpuszczenie to jak akt masochizmu.

No i ruchowo leci na złamanie karku (dosłownie). Trenuje schodzenie ze schodka ( normsalnie zawał) ,pchacz na razie schowany to on odkurzacza i skrzyni na zabawki (z kółkami) w takiej formie zaczał uzywać:szok:.

Ostatnia edycja:
Kicrym bardzo dobre wiadomosci!! Super!!:tak:
Haszi to wesoło u Was jest teraz:-D:-D moja na razie trenuje podnoszenie dupencji:-)

Haszi no to masz przboje z Tymkiem:-D
My znowu się żalimy:-(Kuba ma cały czas gorączkę:-(zbijam mu nurofenem a ta frnca po kilku godzinach wraca:wściekła/y:nie wiem czy to 3 dniówka czy o co chodzi:no:ma katar i raz na jakis czas zakasła, ta nefrolog go dzisiaj słuchała i mówiła że jest czysto tylko ten katar słychać:-(przepisała nam bactrim jak gorączka po 3 dniach nie minie, ale nie wiem czy iść z małm jeszcze do mojej pediatry?czy czekać:-(jutro znowu na uczelnie jadę a potem weekend ach a cały czas był zdrowy:-(

kicrym może skocz na pogotowie jak nie przejdzie a będziesz się denerwować. Oni tam czasem fajne badania robią. trzymajcie się.

trzymamy kciuki za zdrowko naszego Kubulka.
Najgorsze,jak cos dziecku jest ,a nie wiadomo co.Niby lekarka powiedziala,ze nic powaznego,ale ta goraczka dziwna.a moze przez zabki?

reklama
Do góry