reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

A u nas są dwie drzemki po 1,5- 2h
z raczkowaniem też jeszczze ani rusz, tylko pelzanko do tyłu a gadania tonajładniej i najczęściej mówimy "nienienie" mój M mówi, ze to piękniejsze niż śpiew ptaków (ot jaki romantyczny się zrobił przy córci:szok::-D:-p)

reklama
u nas ok 4 drzemek dziennie jest, długość od 15 min do 1-2 h
Wiktor pomyka po mieszkaniu w chodziku, a jak już znajdzie sie na dywanie w pozyscji leżącej to się czołga-podciaga sie na rękach, niby coś tam próbuje sie nogami odeprzec ale jeszcze mu nie idzie

u nas dwie drzemki, przy czym czasami nawet ta druga zostaje olana przez moje dziecie:baffled: czyzby byl juz tak dorosly?:no:
raczkowania tez jesczez nie widac, troche pelza, troche na pupie wedruje, ogolnie len jakich malo:baffled:

U nas zazwyczaj 1-2 drzemki:tak:jedna na specerze 2 ok 16 ale nie zawsze jest:tak:od 2 dni Kuba śpi w wózku jeszcze po spacerze ale ciiiiii;-):-)
No i zaczęło się nadobre wstawanie przy meblach:baffled:nie wiem czemu ale panicznie się boję o te jego upadki:dry:

kirym już tyle razy lądował na podłodze i jeszcze nie wstaje a nawet nie siada sam.
2 razy chyba spadł mi z łóżka a ostatnio zaczepił sie o coś chodzikiem i tak wyglądał z niego tak sie wychylał, że w końcu wylądował na podłodze- że też nie wymyślili jakiś stabilizatorów do takich rzeczy

Kasia mam nadzieje ze z Olga bedzie wszystko ok

Bylismy u lekarza i jak nie wiedzieliśmy co Olgusi, tak dalej nie wiemy. Wysypka i gorączka to dwie różne sprawy (tak jak myślałam). Gardło czyste, nie ma katar, nie kaszle. Doktorka kazała zrobic badanie moczu i wszystko o.k. I nie wiem co teraz:confused: Dziś nie miała wysokiej gorączki - może już będzie w porządku?

Kasia...dużo zdrówka

Raczkować nadal nie zamierzamy:-) bawimy się namiętnie zabawkami i mamroczemy coś pod noskiem i takie tam

Dzięki!
Ika, fajnie tak sobie siedzieć, prawda? - Olga;-)

kamu wspolczuje, rzeczywiscie musisz byc wykonczona:dry:
u nas to samo co powyzej, jesli chodzi o raczkowanie...wogole dzis taka maruda, normalnie do kibelka mi wyjsc nie daje:dry:

reklama
Do góry