reklama
Brawo Misiu i Kubusiu :-)
U nas również zaczęły się wcześniejsze pobudki. do niedawna Oliwka budziła się około 6-7, najadła się i spała do 9 -10, a teraz pobudka o 7,30
i już jest wyspana.
Jedynym plusem jest to, że potrafi się bawić sama w łóżeczku dopóki widzi, że mama śpi, no ale jak zaczynam się ruszać, to jest błagalny płacz proszący o zabranie do łóżka 
No i muszę się pochwalić, że moje dziecię załapało już chyba na dobre o co chodzi z nocniczkiem
, bo ledwo usiądzie zaraz jest siusiu, czasami kilka kropel, ale zawsze coś zrobi i siedzi na nocniczku max minutę :-)
U nas również zaczęły się wcześniejsze pobudki. do niedawna Oliwka budziła się około 6-7, najadła się i spała do 9 -10, a teraz pobudka o 7,30

No i muszę się pochwalić, że moje dziecię załapało już chyba na dobre o co chodzi z nocniczkiem

survivor26
Mamy lipcowe'08
U nas tak samoOliwka brawo:-)
U nas noc do dupy a juz myslalm ze pobudki nocne daawno za namiMichal budzil sie co 1-2 h pobudka standard o 6 .Wydaje mi sie ze kolejne zeby ida mam nadzieje ze szybko wyjda i znowu bedziemy spac jak ludzie;-)

beaa
Mamy lipcowe'08
Surv- a probowalyscie gerberowskich sliwek?U nas tak samoDo 3 pobudki co godzinę, potem się zbuntowałam, że cyca więcej nie będzie, to się Młoda poddała.....aż do 5.40
Ale u nas to też chyba zęby, bo znowu jest grzebanie w buzi i plucie do pasa... no i brzuszek znowu nawala
Co ciekawe, jogurty wcale nie uregulowały jej przemiany materii i młoda permanentnie zatkana jest - musimy chyba ograniczyć kaszki ryżowe, bo mi dzidziusia rozerwie
![]()
survivor26
Mamy lipcowe'08
Beaa, do niedawna byłysmy głównym odbiorą tych śliwek na PolskęSurv- a probowalyscie gerberowskich sliwek?

U nas zalezy czasami sa 3-4 drzemki a czasami 2 lub1
Ostatnio bardzo duzo sie przemieszcza, cwiczy dalej pozycje do raczkowania ale ale jeszcze nie rusza sie z miejsca
ostatnio tez duzo "gada". I pokazuje jezyk
Kasia mam nadzieje ze z Olga bedzie wszystko ok

Kasia mam nadzieje ze z Olga bedzie wszystko ok
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kasia...dużo zdrówka
U nas jedna dżemka :-) w ciągu dnia..i trwa 2-3 godziny.....
Raczkować nadal nie zamierzamy:-) bawimy się namiętnie zabawkami i mamroczemy coś pod noskiem i takie tam
U nas jedna dżemka :-) w ciągu dnia..i trwa 2-3 godziny.....
Raczkować nadal nie zamierzamy:-) bawimy się namiętnie zabawkami i mamroczemy coś pod noskiem i takie tam
Podziel się: