reklama
pabla27
Fanka BB :)
Pearl to super! gratulacje dla Szymka!!!
co do ubioru - ja swojej sukieneczek po domu nie zakładam prawie wcale, wydaje mi sie że jej niewygodnie w sukience tułać się po podłodze. Rajstop też nie zakładam bo mam wrażenie że ją cisną
więc najczęsciej spodenki dresowe lub półśpiochy.
co do ubioru - ja swojej sukieneczek po domu nie zakładam prawie wcale, wydaje mi sie że jej niewygodnie w sukience tułać się po podłodze. Rajstop też nie zakładam bo mam wrażenie że ją cisną

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Szymek...brawo brawo....raczki wkońcu chodzą do tyłu, więc się wszystko zgadza

no i zdecydowałeś się na jedynie słuszne pierwsze słowo

świetny wybór
he he a mój małż poszedł dzisiaj na pifko z kumplami i ja młodą położyłam spać, rozglądała się za tatą (no bo tata wieczorem kładzie) i z tej żałości dziecię wyło ze 20 min:-
-
-(
Musze tatcie przekazać tłumaczenie tych żali....
Tata generalnie jest suuuuper bo wyczynia różne samoloty itp. a mama nie nosi prawie wogóle:-( no ale za to dzisiaj odtańczyliśmy z ogromną uciechą jeden taniec do Ivana i Delfina

(dobrze że nas nikt nie widział w podrygach)
młodej się bardzo podobało i zarykiwała się od śmiechu

no i zdecydowałeś się na jedynie słuszne pierwsze słowo

he he a mój małż poszedł dzisiaj na pifko z kumplami i ja młodą położyłam spać, rozglądała się za tatą (no bo tata wieczorem kładzie) i z tej żałości dziecię wyło ze 20 min:-
Musze tatcie przekazać tłumaczenie tych żali....
Tata generalnie jest suuuuper bo wyczynia różne samoloty itp. a mama nie nosi prawie wogóle:-( no ale za to dzisiaj odtańczyliśmy z ogromną uciechą jeden taniec do Ivana i Delfina

młodej się bardzo podobało i zarykiwała się od śmiechu

bardzo dziekujemy

Pearl no brawo za taki wyczyn, Kuba nie mówi mama
Kasia hehe może coś widziała na tym kwiatku
My na noc body na ramiączkach+ bawełniany pajac, w dzień body z długim +bluzeczka +rajstopki (ja akurat lubię go w to ubierać)albo dres i kapcie
M był dzisiaj cały dzien z małym (bo ja w szkole) i mói że jak wszedł do pokoju to Kuba stał w łożeczku i podnosił nogę na szczebelki
będzie trzeba łóżeczko opóścić na ostatni poziom

Liwus te getry super!

Pearl no brawo za taki wyczyn, Kuba nie mówi mama

Kasia hehe może coś widziała na tym kwiatku

My na noc body na ramiączkach+ bawełniany pajac, w dzień body z długim +bluzeczka +rajstopki (ja akurat lubię go w to ubierać)albo dres i kapcie

M był dzisiaj cały dzien z małym (bo ja w szkole) i mói że jak wszedł do pokoju to Kuba stał w łożeczku i podnosił nogę na szczebelki

Liwus te getry super!
KATE23
Lipcowa Mama:)
my tak samo i ja również bardzo lubię te małe rajstopki:-):-):-) mam znajomą, która prawie rocznego synka na dzień ubiera w kaftanik i śpiochyw dzień body z długim +bluzeczka +rajstopki (ja akurat lubię go w to ubierać)albo dres i kapcie
!

Brawo Szymciu!
Oga i Ikia wesołe dziewczyny
Mój Maciuch też lubi ze mną tańczyć i się przy tym strasznie rechocze.W ogóle uwielbia różne szaleństwa,tylko matka już nie te lata
A ja ciągle czekam na to "mama",ale jak narazie jest "baba","papa","meble beble
" oraz "bulbi bulbi" ," kulki kulki" i "ojojoj" wypowiadane ze smokiem.
Oga i Ikia wesołe dziewczyny

Mój Maciuch też lubi ze mną tańczyć i się przy tym strasznie rechocze.W ogóle uwielbia różne szaleństwa,tylko matka już nie te lata

A ja ciągle czekam na to "mama",ale jak narazie jest "baba","papa","meble beble

reklama
u nas jako pierwsze bylo 'tata' co zreszta polechtalo mojego M bardzo bardzo
potem 'baba' no i w koncu i ja sie doczekalam 'mama'. teraz jest tylko 'mama' i nic innego sie nie liczy;-)
omg Kubus ty niedlugo bedziesz przez plotki skakal jak tak dalej pojdzie.:-)wyczynowiec normalnie;-)

omg Kubus ty niedlugo bedziesz przez plotki skakal jak tak dalej pojdzie.:-)wyczynowiec normalnie;-)
Podziel się: