reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Brawa dla Szymonka:tak:
Olga w nocy ma pajaca + śpiworek a w dzień body z krótkim lub na ramiączkach, bluzeczka z długim, spodenki i skarpetki. Chyba, że idziemy w gości, to sukienka ;-)

reklama
Pearl to super! gratulacje dla Szymka!!!
co do ubioru - ja swojej sukieneczek po domu nie zakładam prawie wcale, wydaje mi sie że jej niewygodnie w sukience tułać się po podłodze. Rajstop też nie zakładam bo mam wrażenie że ją cisną:confused: więc najczęsciej spodenki dresowe lub półśpiochy.

Szymek...brawo brawo....raczki wkońcu chodzą do tyłu, więc się wszystko zgadza:tak::tak::tak::tak::tak:
no i zdecydowałeś się na jedynie słuszne pierwsze słowo:tak::tak::-D świetny wybór

he he a mój małż poszedł dzisiaj na pifko z kumplami i ja młodą położyłam spać, rozglądała się za tatą (no bo tata wieczorem kładzie) i z tej żałości dziecię wyło ze 20 min:-:)-:)-(
Musze tatcie przekazać tłumaczenie tych żali....

Tata generalnie jest suuuuper bo wyczynia różne samoloty itp. a mama nie nosi prawie wogóle:-( no ale za to dzisiaj odtańczyliśmy z ogromną uciechą jeden taniec do Ivana i Delfina :-D:-D:-D:-D(dobrze że nas nikt nie widział w podrygach)
młodej się bardzo podobało i zarykiwała się od śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D

bardzo dziekujemy:zawstydzona/y::happy:
Pearl no brawo za taki wyczyn, Kuba nie mówi mama:baffled:
Kasia hehe może coś widziała na tym kwiatku:-D
My na noc body na ramiączkach+ bawełniany pajac, w dzień body z długim +bluzeczka +rajstopki (ja akurat lubię go w to ubierać)albo dres i kapcie:tak:
M był dzisiaj cały dzien z małym (bo ja w szkole) i mói że jak wszedł do pokoju to Kuba stał w łożeczku i podnosił nogę na szczebelki:szok:będzie trzeba łóżeczko opóścić na ostatni poziom:szok::sorry2:
Liwus te getry super!

w dzień body z długim +bluzeczka +rajstopki (ja akurat lubię go w to ubierać)albo dres i kapcie:tak:
!
my tak samo i ja również bardzo lubię te małe rajstopki:-):-):-) mam znajomą, która prawie rocznego synka na dzień ubiera w kaftanik i śpiochy:szok: - u nas to wersja piżamowa z tym, że ja nienawidzę kaftaników i ubieram w body na dł. rękaw;-) Antoś też mówi mama i to w chwilach najwiekszej rozpaczy;-) dobre i to a jakie miłe:-D

Brawo Szymciu!
Oga i Ikia wesołe dziewczyny:-D
Mój Maciuch też lubi ze mną tańczyć i się przy tym strasznie rechocze.W ogóle uwielbia różne szaleństwa,tylko matka już nie te lata:sorry2:
A ja ciągle czekam na to "mama",ale jak narazie jest "baba","papa","meble beble:-D" oraz "bulbi bulbi" ," kulki kulki" i "ojojoj" wypowiadane ze smokiem.

reklama
u nas jako pierwsze bylo 'tata' co zreszta polechtalo mojego M bardzo bardzo:baffled: potem 'baba' no i w koncu i ja sie doczekalam 'mama'. teraz jest tylko 'mama' i nic innego sie nie liczy;-)
omg Kubus ty niedlugo bedziesz przez plotki skakal jak tak dalej pojdzie.:-)wyczynowiec normalnie;-)

Do góry