reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Ojej dzieki za miłe powitanie moze troszke popisze a nie tak odrazu Was Fotami bede zarzucac... bo wyjdzie ze tylko po to sie odezwałam.... heheeh:-D

pabla zaczął raczkowac(Niby) na początku stycznia i dotej pory to raczkowanie wyglada tak jak foki chodza a w zwszłą sobote szlismy na impreze ja sie szykowałam polozylam go na dywanie u Natalki w pokoju zeby sie pobawili a za chwile przyleciała do mnie Natala i woła mama on wchodzi na kanape popatrzyłam na nia z usmiechem i powiedziałam ok zaraz do was przyjde, zachwile mała znowu mamo on wchodzi na kanape no to co.. ide do pokoju patrze:szok::szok::szok::rofl2::baffled: a szymek przy wersalce stoi szook!

Madzia737 no moze i tak ale moja natala w jego wieku to był śpiący aniołek on to szrlatan wiecznie go wszedzie pełno.

Czemu mnie nie ma ciezko mi troszke czasu brakuje-2dzieci w domku szymek bardzo absorbujacy do tego szkoła moja i tak jakos sie poskladało ze nie ma kiedy usiasc i poplotkowac.

reklama
tak Szymek szaleje wstawac wstaje a prawidłowo raczkowac od ponad 2 m-cy sie nie moze nauczyc tylko ciągle jak foka.
zawołal pierwsze baba, potem mama a teraz tata to osiągniecia na przestrzeni całego lutego, oczywiscie juz prostuje moje dziecko nie jest geniuszem wszystkie te wypowiedzi nie są świadome tylko jest to typowe naśladownictwo, podobnie jak udam kaszelek to po mnie powterza ze on tez ma. ale jest wesoło. tataata zaczął wołac jak stanal przy narozniku i zaczął go lizac a mama gdy płacze to wtedy najlepiej mu wychodzi a baba to prz zabawianiu sie.

Do góry