reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Brawo Lenka i gratulacje dla wspanialej mamusi:tak:Ja tez bym puchla z dumy,niestety jak ide tu do przychodni to zwaza,o co sie nie spytam to wszystko jest ok i w normie.No w sumie to chyba dobrze,ale bym chciala,zeby go jakis specjalista,albo porzadny lekarz obejrzal,a nie pielegniarka,sprawdzil wszystkie odruchy i tak dalej.Jak na moje oko to sie dzieciak dobrze rozwija ,sam ladnie siedzi,przewraca sie na brzuszek,tylko gorzej spowrotem,podnosi sie do stania,ale ja jednak poczatkujaca w tej dziedzinie,nie to co lekarz.
Surv powodzenia u lekarza i zdaj relacje.No coz Florcia moze ma troche lenia,ale jak chce to potrafi sama posiedziec i to sie liczy.

reklama
No brawo Lenka a w szczególności laury należą się mamie co wytrwale ćwiczyła.
Mówiłam że Lenka to mala gimnastyczka. Moja nawet w 1/4 nie jest taka skora do ćwiczeń

Lenka pięknie!!!
no i pabla szacun za wytrwałość i zmuszanie młodego człowieka do gimnastyki:-)
Kubuś to ty chyba będziesz najpierwszy lipcowy dzieciaczek co umie sam sikać do nocniczka - brawo!!;-)
u nas gimnastyki c.d. a ile gadania przy tym:tak:
no i plucie dziś jest nr1:szok: a jaki zachwyt przy tym:tak: chłop:-)

No mamusia chyba da troszkę luzu teraz Lence i nie będzie dziewczyny tak tarmosić:-p super Pabla, moje uznanie dla Ciebie:tak:
a moja dzisiaj niechcący się zamachnęła i obkręciła na brzuszek i przy okazji leciutko zderzyła się łepetynką o podłogę (a ze bylo to na macie to nie bylo jakoś twardo) ale płacz był przeogromny;-)
no ale mimo tego że nie chcę się obracać to pełza nieźle (ostatnio spotkałam małą przy doniczce z kwiatem:szok:) uświadomilam sobie, że trzeba będzie gdzieś oddać kwiaty na przechowanie, bo mnie tu niedługo ziemi w doniczce ubywać będzie:rofl2:

Lenka barwo, brawo, brawo!no i Pabla gratulację za wytrwałość:tak:
Tymi może podac łapke Kubie który też uwielbia pluć:eek:i dmuchać:sorry:

Brawa dla Pabli jesteś super mamą że tak Lenkę wyprowadziłaś.
Ja wczoraj próbowałam przetrzymać Maksa z tym płaczem w nocy,może z 5 min wytrzymałam,nie dam rady,tak płakał że aż się zaczął zanosić ,jeszcze się nam to nie zdarzyło,wzięłam go na ręce i byłam zła na siebie bo on aż się cały trząs,trudno najwyżej się pomęczymy nie mam siły aby to wytrzymać.
No a od jutra zaczynam Maksoiwi gotowac obiadki,zobaczymy jak mu mamine zupki będą smakować:-)

Dzięki Dziewczyny!! tak naprawdę to od jakiegoś tyg juz odpuściłam z ćwiczeniami i tak tylko z raz, dwa dziennie cos robiłysmy....
Kamu - ja tez jutro zaczynam jutro gotowac....

jak już sie dzis tak chwalę to jeszcze dodam, że młoda w końcu przekręca sie na brzuch w obie strony i turla sie jak szalona:-) teraz leżałyśmy z pół godz na naszym łożu i młoda szalała po całym łóżku, raz na plecy raz na brzuch, musiałam tylko uważać żeby poza łóżkiem nie wylądowała:tak:;-)

reklama
Do góry