reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

lipcowe dziewczynki zdrówka jaknajprędzej:tak:
oj biduleńki

u nas odmiana nocna już drugą dobę - pobudka o 2;30 i o 6;30:-)
żeby już tak zostało na zawsze:tak:
kamu już piszę na priva o kilka cennych rad jak usypiać szczęścia bo w ciągu dnia to normalnie walczę z nim o drzemkę:baffled:

reklama
Kamu pisz tutaj, może i innym się przyda, może i mi bo moja Wiki w dzień to wrzeszczy na sam widok łóżeczka, a jak już uśnie to na góra 20 minut :dry:

Melduję, że nocka o wiele lepsza, uff Przynajmniej jadła (bo noc już tak strasznie nie przeszkadzał) no i humor wrócił (o 1 w nocy, ale i tak mnie to cieszyło ;-)).
Liczę na to, że będzie już tylko lepiej:tak:

No to super, że Oldze lepiej! Oby szło ku dobremu!
Post, a jak tam Ika?
U nas kaszel nadal jest, ale samopoczucie zdecydowanie lepsze, no i w nocy tylko 2 pobudki:tak: martwię się tylko, że antybiotyk 2 godziny później dałam, bo zaspałam:baffled:....no ale to już 6 dzień, więc mam nadzieję, że wielkiej szkody nie będzie

Florka dobrze ze juz lepiej sie czujesz:tak:
Olga, Miki szybko zdrowiejcie:tak:
A jak tam nasza Ika juz jej lepiej?
Michalinka na szczescie jest zdrowa(a ja znowu chora:-() fride kilka razy uzywalysmy i mala nie placze na jej widok.

Dziewczyny, zdróweczka dla waszych pociech!!!! dla wszystkich!!!
u nas ok, czasami używamy gruszki, mloda zawsze z zaciekawieniem spogląda co jej w nosku robię:tak:
Wróciliśmy już do domku, młoda pięknie mi spała w nocy u mamy, za to w dzień kiepsko, i w sobotę i w niedzielę musiałam ją usypiać a w domu zasypia sama. Teraz własnie okropnie marudzi bo dzis spała tylko raz z 30 min, zaraz spróbuje ją uśpić bo do kąpieli zamęczymy sie wszyscy....

No to dobrze że już lepiej u naszych chorowitków:tak:
U nas nocki są masakryczne:wściekła/y:Kuba się często budzi i jak nie cyc to butla z piciem:wściekła/y:juz mam dosyć oby to zęby bo już nie wyrabiam:no:

reklama
Olga od popołudnia non stop wystawia język i jedzie po dolnych dziąsłach? Hmmm, może będzie jakaś perełka:confused:
To może stąd marudy i niechęć do jedzenia?:tak: U nas się chyba właśnie zęby z chorobą zbiegły, dlatego mała tak cieżko to znosiła... górne jedynki rysują się pod dziąsłami, ale czuję że to jeszcze dobrych parę dni, zwłaszcza, że dolne jakby przestały rosnąć w połowie:szok:

Do góry