reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

No i mam mały szpital - obydwoje Augmentin:dry: Co prawda jakby Olga była starsza i z takimi samymi objawami, to antybiotyku nie dostałaby, ale teraz... Poza tym Stodal na kaszel, Fenistil w kropelkach, Lacid.
A Miki w ogóle na chorego nie wygląda, co jakiś czas zakaszle, tak jak Olga na początku a osłuchowo był "gorszy":baffled:

Dziś Olga ma przesilenie, od rana albo płacze albo śpi...

reklama
Oj Kasia nie wiem czy i u nas antybiotykiem się nie skończy. Dzisiaj niby lepiej ale wieczór znowu ją kaszel złapał. Ach teraz musimy do poniedziałku czekać no chyba że jutro będzie dużo gorzej.
Ech już sama nie wiem. Najpózniel lekarz w poniedziałek

Florcia super że już lepiej!
Olgusi i Mikusiowi dużo zdrówka niech rodzeństwo zdrowieje i razem szaleje;-):tak:
Post dla Iki też dużo zdrówka, oby obyło się bez antybiotyku:tak::tak:
No i teraz jestem ciekawa czy nasze dzieci mogły być zaszczepione przeciwko tej grypie:dry:Kubul na szczęscie zdrowy ale po dzisiejszym 3 godzinnym przebywaniu w zimnym mam nadzieje że go nic nie ruszy:dry::baffled:
Marcik no to masz fajnie z tą fridą bo mój Kuba też ryczy (jak pozostałe dzieci)na jej widok:baffled:także narazie się ciesze ze jej nie musze używać:tak:
Zdrówka dla innych chorujących dzieciaczków

Ojej ale nam się dzieciaczki pochorowały,dużo zdróweczka.
My dziś wdrażaliśmy plan z książki "zasypianie bez płaczu" i o dziwo udało nam się aby Maksiu spał dłużej w ciągu dnia.Jego drzemki trwają zazwyczaj ok pół godziny a dziś spał 2 razy po półtorej godziny:szok: och żeby w nocy tak ładnie pospał.
Nie spodziewałam się że to podziała a jednak udało się,mam nadzieję że już będzie tak ładnie sypiał w dzień.

ZDRÓWKA DLA OLGUNI, MIKIEGO I IKI:-)
Florka super, że zdrowiejesz :-D:-D:-DAntoś też ma się lepiej:sorry2:
Kasia nie wiem czy Cię lekarz uczulił, ale my mieliśmy kiedyś ten Augmentin i mimo, że dawałam Małemu Acidolac miał straszne biegunki:baffled: teraz dostawał Zinnat plus Acidolac i tak nie było, nie wiem może wtedy mniejszy, nie mam pojęcia od tego zależne:baffled:

reklama
Do góry