reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Marcik rozwalasz mnie swoją wagą?????:-p Powiem tobie tak jako nastolatka byłam modelką, miałam piękną figurę i na liczniku 48 kg przy wzroście 168, dla wszystkich jednak byłam okazem anorektyczki:wściekła/y: byłam za to zła:wściekła/y: będąc w ciązy z Kornelkiem przytyłam 40kg:szok: później jakoś takoś samoistnie schudłam do 57 kg i to była moja najlepsza waga (bo dopiero wtedy poczułam sie kobietą z odpowiednimi kształtami) teraz mam na liczniku 67 (czyli powinnam zejść z 10 kg) i jak przestanę karmić to pewnie zacznę się ograniczać (czyli nie kg, krówek dziennie a np. pół:-p) Dzisiaj byłam np. pierwszy raz na takim dziwnym fitnesie (odbywa się pod wpływem ciśnienie - za chwilę moze znajdę to w necie to wkleje, ale szczerze powiem ze parcia nie mam aż takiego żeby schudnać....jest jak jest a zeby sobie aż tak odmawiać rozkoszy jedzenia??;-)

reklama
http://www.cellustop.pl/oferta.html

powiem wam że byłam na tym dziisja 30min (taki czas jest polecany i myślałam że padnę, pot leciał mi ciurkiem....i jak wróciłam to M powiedział że tak na jego oko to już z 2kg mniej mam na wadze:-p:-);-) zobaczy co będzie wieczorem....:-(
kurcze , my chyba klikamy nie tam wątku co trzeba?????

Kurcze fajna sprawa :happy:
Ja też chce ja też chce..
Też wielkiego parcia nie mam żeby schudnąć ale chciałaby zrzucić te chociaż 5-6 kilogramów dla samej siebie.
To co Tosika zabierzesz mnie na te rowerki nowej generacji ? A w góle to gdzie Ty na tym byłaś? Takie coś jest w Olsztynie?:szok:

My właśnie wróciliśmy ze spacerku,ładnie słoneczko świeciło,miałam wrażenie że to marzec a nie styczeń.Dużo zdrówka wszystkim maluszkom,oby szybko przechodziły kaszle i katarki

Surv, piszesz że podajesz strzykawką i wypluwa lekarstwo? Olga też protestuje, ale pluć nie potrafi, więc lekarstwo ląduje w pyszczku. Przed fridą też się wzbrania, ale w pojedynkę dajemy radę.
Na pocieszenie powiem Ci, że ze starszakiem, który potrafi zwiać na własnych nogach, wierzgać, wić się i pluć na odległość jest o wiele gorzej, więc głowa do góry. Dasz radę!

To co Tosika zabierzesz mnie na te rowerki nowej generacji ? A w góle to gdzie Ty na tym byłaś? Takie coś jest w Olsztynie?:szok:
Kochana jasne, że Ciebie zabiorę!!:happy: To jest na Nagórkach zresztą mwm nadzieję że w tygodniu się stykniemy to wszytko ci powiem;-)
Marcik a ty nie dawaj się chłopu tak (ja mam zapędy feministyczne:-p), on niech na ofiarę da księdzu lepiej, że taki skarb w domu ma!:-)

ZDRÓWKA DLA DZIECIACZKÓW:-):-):-):-):-)
u nas z podawaniem leków też nie raz jest problem (strzykawka), ale jakoś dajemy radę;-) dziś ostatni dzień antybiotyku, po kąpieli już tak nie charczał, więc łudzę się, że już będzie dobrze:sorry:

reklama
Kate, no to super, że idzie ku dobremu!
U nas w nocy było chyba przesilenie, bo mała dostała wysokiej gorączki - zbiłam eferalganem i na razie wygląda lepiej, więc może w końcu będzie zdrowieć.., oby, bo znowu noc była z pobudkami co 45 minut i marzę, żeby przesapć ciągiem choć 2 godziny:-p

Do góry