reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
No to życzymy szybkiego wyzdrowienia Kubusiowi :-)
U nas chorobowo trochę lepiej , tak jak pisałam nosek już prawie nie zapchany no ale jest jeszcze ten nieszczęsny kaszelek ale nie damy się:happy:

Super!!!
U nas maruda day:baffled: Przed chwilką odpadła przy cycu, bo inaczej się nie dało - żadne noszenie, nic.
U nas to samo:-( cyca już nie ma, bo mi odpadnie jak młoda jeszcze trochę na nim powisi, więc teraz wisi na tacie i patrząc na mnie triumfalnie, stękaniem goni tatę do kursowania po domu...a ja tylko dopisuję zapytania do lekarza na środę - lista coraz dłuższa, ale pytanie podstawowe brzmi "Kto mi zepsuł dziecko":angry:
No chyba, że to pełnia tak działa i aniołki w wilkołaki przemienia...:-p

U nas dziala bardzo nasennie suszarka do wlosow ;-)

Moja Antosia też przy suszarce ma odpływ :-):-D:-D:-D:-D natomiast pamiętam, ze Kornelka usypialam też przy odkurzaczu:-D:-D:-D ciekawe przy czym ja usypiałam???:-p

Kicrym bardzo ci współczuję, bedziesz miała napewno wiele wyrzeczeń i bieganiny ale wszystko będzie oki, zobaczysz:tak:

Liwus to Adaśko jeszcze biedulek chorowity jest?? A my tak czekamy na was!! Ale spokojnie, najważniejsze aby maluszek wykurował się:tak: Mnie też dzisiaj coś boli gardełko, ale niewiem czy to nie po wczorajszej imprezie (wiecie jak to w lokalach się gada przy muzyce:sorry2: Liwus my też od czasu di czasu walczymy z ciemieniuchą, tylko my zaopatrzyliśmy się w krem na ciemieniuchę Mustella:happy: czy on działa??szczerze to chyba tak samo jakbym zastosowała oliwkę:-(
Pabla no to już jesteś spokojna, superancko!!!
Marcik nawilżaj u Kubusia często w pokoiku, dzięki czemu łatwiej będzie mu oddychać:tak:

Surv ja się dopisuje do pytania- choć migdy aniołkiem nie był, nie wiem czy to ząbki czy jakieś niedospanie albo fakt, ze miał dziś przesunięte pory jedzenia bo dostał w nocy i tym sposobem przesunęło mu się o ok 2 h.

No chyba, że to pełnia tak działa i aniołki w wilkołaki przemienia...:-p
Oby tylko pelnia byla powodem bo u nas tez masakra wlasnie wlozylam go do lozeczka bo sil mi brak wycie prawie non stop psychicznie pomalu wysiadam sasiedzi niedlugo mnie do opieki spolecznej albo na policje zglosza ze dziecko maltretuje:baffled:

Wiekszosc maluchow to raczki,ktore na pelnie sa wrazliwe moj to juz lew wiec nas chyba ta pelnia juz nie dotyczy..:baffled:cos czuje ze u Michala to ksztaltujacy sie charakterek:tak:
Jeszcze zab mi sie polamal poprostu zaj...dzien:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Oj tak, z bioderkiami super...
ale właśnie umówiłam sie do kolejnego pediatry alergologa i termin mamy na 06 marca:szok: do tej pory to ja już nie mam zamiaru mieć u mlodej żadnej krosteczki.....no nic, szukam dalej, a jak nie znajdę to moze przestanę panikować i zaufam lekarzom u których już byłam...moze to lepsza opcja niz na siłe szukać choroy u dziecka:baffled:

Do góry