reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kuba ma włąsnie na głowie plamki białe , szorstkie, trochę przy uszkach i troche na pleckach ostatnio tez miał w zgięciach kolan i na łokciach. Pojechałam dlatego z nim do alergologa (podobno najlepszego w okolicy:dry:)i tylko popatrzała na Kube i mowi ze to AZS , mi sie wydawało ze na głowie ma ciemieniuche a ona ze nie ! najszybciej alergia "łapie"skóre głowy potem rozprzestrzenia sie w kierunku buzi i tłuowia.Ja diete staram sie trzymac bo bardzo chce karmic piersia:tak:tylko ze oprócz jogurtów nie moge mleka, serów (wszystkich), jajek, makaronów (oprócz ryzowego) cielęciny, ryb, owoców cytrusowych, wołowiny, soji, raczej unikać glutenu no i jeszcze kilka rzeczy mam zapisane ale nie pamietam:sorry2:
Takze czekamy na wyniki testu- Kuba jest dowodem ze u takich dzieci wykonuje sie testy:-):tak:
No i wszystkie alergiczne produkty bedziemy mogli wprowadzać o wiele póżniej np jajko dopiero ok 16-22 miesiąca:szok:

reklama
kicrym nie martw się tą alergią, na bank Kubuś z tego wyrośnie
mój syn nie ma alergii ale jest "wrażliwy" jak to określiła nasza pani dr i przez to też z niektórymi produktami będziemy ciut się ociągać
grunt, że ma cycusia - największy skarb;-)

no i wreszcie sukces - moje szczęście po 3 dniach walki z usypianiem samodzielnym dziś dało za wygraną:-) jupiiii:-D

oj maruda mi się znowu ząbkowa robi
już mam dość:zawstydzona/y:
posadziłam w bujaczku i zaczęłam odkurzać a moje dziecię usnęło:szok::-)

U nas dziala bardzo nasennie suszarka do wlosow ;-)
U nas noc do du..juz dawno takiej nie bylo.Maly budzil sie co 40 min a od 2:30 do 5 nie spal nic ,nie wiem co sie z nim znowu porobilo;-):baffled:Oczywiscie ciotki stwierdzily ze ktos go musial zauroczyc i kazaly jakies czary mary nad nim odprawiac:-D

Ostatnia edycja:
My po ortopedzie....wszystko super, bioderka na 6:-) i na koniec zaznaczył - żadnego zmuszania do chodzenia, żadnych chodzików - nawet na trochę! ewentualnie mozna dziecku kupić pchacz:-)

reklama
pabla wiesci super!
Kubie chyba ida zeby. maruda straszna a slini sie jeszcze mocniej:baffled:
ja tez polecam nasivin i wode morska + fride powinno pomoc

Do góry