Kuba ma włąsnie na głowie plamki białe , szorstkie, trochę przy uszkach i troche na pleckach ostatnio tez miał w zgięciach kolan i na łokciach. Pojechałam dlatego z nim do alergologa (podobno najlepszego w okolicy
)i tylko popatrzała na Kube i mowi ze to AZS , mi sie wydawało ze na głowie ma ciemieniuche a ona ze nie ! najszybciej alergia "łapie"skóre głowy potem rozprzestrzenia sie w kierunku buzi i tłuowia.Ja diete staram sie trzymac bo bardzo chce karmic piersia
tylko ze oprócz jogurtów nie moge mleka, serów (wszystkich), jajek, makaronów (oprócz ryzowego) cielęciny, ryb, owoców cytrusowych, wołowiny, soji, raczej unikać glutenu no i jeszcze kilka rzeczy mam zapisane ale nie pamietam
Takze czekamy na wyniki testu- Kuba jest dowodem ze u takich dzieci wykonuje sie testy:-)
No i wszystkie alergiczne produkty bedziemy mogli wprowadzać o wiele póżniej np jajko dopiero ok 16-22 miesiąca

Takze czekamy na wyniki testu- Kuba jest dowodem ze u takich dzieci wykonuje sie testy:-)

No i wszystkie alergiczne produkty bedziemy mogli wprowadzać o wiele póżniej np jajko dopiero ok 16-22 miesiąca