reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Ja już nie mogę sie doczekać kiedy te brzuszki w końcu dojdą do ładu ze sobą!!! te kupy spędzaja mi sen z powiek:no:
Z ust mi to wyjęłaś;-) Tyle że mam przeczucie graniczące z pewnością, że potem sen z powiek będą nam spędzać zęby, siniaki, niewłaściwe przyjaźnie, wredne nauczycielki, pryszczaci młodzieńcy wystający pod oknem i tak dalej........już do końca życia:tak:

Z ostatniej chwili: Jest!! Przyszła..........wielka kupa:-D Radość w domu zapanowała, jakbyśmy milion w totka ustrzeliły:-D W związku z tym pędzimy do marketu po zapas słoiczków z jabłkami;-)

Ostatnia edycja:
My za to w drugą stronę mamy. :-)Kilka na dzień takich porządnych kupek, że tylko mycie pod kranem pomoże. :-DCzasami się zastanawiam czy Karolcia nie robi tego specjalnie, by popluskać się trochę w zlewie;-)

U nas dzisiaj została posmakowana marchewka Gerbera ( delikatna marchew ). Też było nieco krzywienia ale ogólnie marcheweczka było mniam..
Zakupiliśmy też obiadek : ziemniaki ze szpinakiem , ale poczekamy z tym do następnego tygodnia . na razie marchewka z jabłuszkiem nam wystarczy. Zastanawiam się kiedy wprowadzić kleik?

Liwus a ty karmisz jeszcze piersią czy już butlą.Bo widzę że wprowadzasz już pokarmy stałe a nasze dzieciaczki są z tego samego dnia.

wiadomość z ostatniej chwili - i u nas jest KUPA:-):-D
Chyba jabłuszko i herbata koperkowa pomogły, wczoraj przez caly dzień wypiła jakieś 160 ml herbatki, dzis około 120 ml herbatki, moze w końcu zacznie normalnie pić.

reklama
Do góry