reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

U nas dzis noc do niczego od godziny 4 Misiek chcial sie bawic i za nic w swiecie nie myslal o snie:-( .Udalo nam sie go uspic dopiero o 6:tak: Za to w dzien wynagrodzil mamie nie przespana noc :-)Byl bardzo grzeczny ,sam sie soba zajmowal itd:tak: Ja mialam duzo pracy musialam sie spakowac jutro lecimy do polski na kilka miesiecy...juz sie boje jak to bedzie:-( Od nowa musze stworzyc caly system przeraza mnie to
Dziewczyny glowa do gory :tak: jak mowi moja mama "ranek madrzejszy od wieczora" jutro bedzie nowy dzien napewno lepszy:-)
Trzymajcie kciuki aby Michal nie fisiowal w samolocie ;-)
spokojnej nocy Mamuski:happy:

reklama
Andula- milego pobytu w Polsce! Wczesniej chyba pisalas, ze zostajesz do swiat, wiec sobie troszke odpoczniesz, no i rodzina pobawi malego. Ja lece w grudniu i przeraza mnie podroz z mala, brrrr. Mam nadzieje, ze bedziesz do nas pisala podczas pobytu w PL.:-)

Andula, udanej podrózy życzę
Wiktor od kilkuu nocy budzi się często, ale nie je, to znaczy je co 3 godz a budzi się co godzine. a ja jestem niewyspana i strasznie drażliwa się zrobiłam:dry:

Andula szczęśliwej podróży i udanego pobytu w Polsce
a ja czekam az skończy sie pranie coby rozwiesić i korzystam z wolności
mąż z synem na spacerku - ciut późno się wybrali ale lepsze to niz nic
a ja mam odpoczywać bo tez niewyspana i drażliwa chodzę
jutro za to wyjezdzamy do rodzicow i zostaje na tydzien :-)- tez wlaśnie po to aby to ktoś się mną zajął a nie ciągle wszystko ja

Dzien dobry Dziewczyny:-)
My juz w polsce :tak:,dziekuje za kciuki pomogly bo Misiek byl Aniolkiem:-)
Przed wejsciem na poklad troszke marudzil,uspilam go na rekach ,obcy ludzie musieli mi wozek wiesc;-) z Dzieckiem to jednak cala wyprawa.Po wejsciu do samolotu pasazerowie nerwowo sie rozgladali abym tylko nie usiadla kolo nich:baffled:...
Misiek dostal mleczko i w momencie startu automatycznie poszla kupa (chyba ze strachu hehe) :tak:Nie poszlam go nawet przebrac bo usnal i balam sie ze jak sie rozbudzi to bedzie awantura na calego.Na szczescie dupka sie nie odparzyla a ja i pasazerowie mielismy lot w ciszy i spokoju:-)
Noc za to do bani:baffled: budzil sie czesto i wiekszosc nocy przespal ze mna w lozku ,mysle ze to z nadmiaru wrazen rodzinka wczoraj go wymeczyla :-)Wszyscy mowia ze Misiek grzeczniutki a ja sie czepiam ,rzeczywiscie wczoraj przez 4h nawet nie zaplakal towrzyski jest bardzo:-) buziaki Mamusie

Andula, no to super, że Mały dzielnie stanął na wysokości zadania;-) Ja dzielnie kibicuję poczynaniom lotniczym naszych maluchów, bo jak mi odwagi starczy to wiosną chcę z młodą na Islandię lecieć:tak:
A u nas noc też słaba: 6 dni bez kupy zaoowocowało w końcu bolącym brzuszkiem i Młoda budziła co rusz siebie i mnie:baffled: W związku z tym rano po raz pierwszy dostała jabłuszko (wolę, żeby ona jadła niż ja:-p) I zobaczymy, czy skutki, inne niż upaprany pajacyk i jabłuszko wtarte w różne części dziecka, będą:-)

reklama
Surv-trzymam kciuki za jelitka Flory aby jablko je ruszylo:tak: u nas kupy teraz co 3 dni wiec juz jest ok nie wiem tak napawde co pomoglo sliwki jablka czy moze ten hipp na noc a moze wszystko po troszku:tak:Mojemu ostatnio dalam do polizania jablko ,ktore jadlam :-)rzucil sie na nie jakby chcial cale wszamac oj ten moj Grubcio-kuleczka hehe:-)
Florce jabluszko smakowalo??

Do góry