reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Magdzik, taki nurek to musi fajowo wyglądać. Oj żałuje bardzo, że u nas nie ma takich zajęć. Jakby pomiędzy Tarnowem a Krakowem była autostrada, to na pewno przyjeżdżalibyśmy na takie zajęcia.

Jak Olga miała robione EKG w szpitalu, to też dawałam jej cyca, bo inaczej nie uleżałaby spokojnie...

reklama
magdzik ale masz fajnie z tym basenem. Dla nas to troszkę daleko a samochód tylko jeden i małż zabiera bo do pracy też kawałek jedzie.
Więc czekam niech ona troszkę jeszcze podrośnie to się wybierzemy :)

post - słyszałam, że taki basen dla dzieciaczków jest też w Herbewie. Ten sam, gdzie chodziłyśmy na zajęcia dla wielorybków. Może tam będziesz miała bliżej? Buziaki:-)

A my byłyśmy dzisiaj z zuzkiem u lekarza i pani doktor powiedziała, że bardzo ładnie przybrała, że nei ma czym się przejmować bo na zagłodzoną ani zabiedzoną nie wygląda! Troche pocieszyła...

No i jeszcze zmartwiła bo dostałyśmy skierowanie do kardiologa :-( są szmery w serduszku :-(

Nie martw się przypadkiem na zapas.Takie badania dobrze zrobić nawet na wszelki wypadek :-)A zresztą np. u nas szmery w serduszku wywołuje kompletnie nieszkodliwa nitka. Dziurka i ubytek podobno szmerów nie wywołują a gdyby nie ta nitka i jej szmery nikt by nam usg serduszka nie zrobił i nie wiedzieli byśmy, że coś jest nie tak.

Nie martwcie się dziewczyny szmerami, bo ja jestem chodzącym dowodem, że to nic groźnego - mam szmery od urodzenia spowodowane niedomykalnością zastawki i jak widać dożyłam "sędziwego" wieku, a nawet dziecko bezproblemowo urodziłam;-)

Julka nie martw sie na zapas. Wszystko bedzie dobrze.
Madzik zazdrocze Ci, tez bym chciala z mala chodzic na basen. U nas jest ale nie dla takich malych dzieci:-(

Ja też zazdroszczę wam tego basenu,super sprawa.Zastanawia mie tylko jak to wygląd z uszami u takiego maleństw.Wszyscy mi mówią abym uważał w kąpieli,żeby woda się do uszów nie nalała a jadnak na basenie wiadomo że się woda do uszów dostanie.

kamu Z tymi uszami to mit. Z oboma synami zawsze moczyłam uszy i nie ubieralm często czapki i żadnych zapaleń uszu na razie nie było.
Super ten basen :) magdzik może jakieś zdjęcia porobicie dla forumowych cioć?

reklama
magdziku wiem że jest w Herbewie ale tam przyjmują od 6 miesiąca :)
nawet widziałam jedne takie zajęcia troszkę :-):-):-)
no właśnie też mnie te uszy zastanowiły, bo mama też mówi coby nie moczyć a ja pamiętając moje zapalenie ucha i ten okrutny ból przez 2 tygodnie, pilnuję skrzętnie coby młodej uszu nie zalać.

Do góry