reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza.

reklama
bylismy u pediatry sie poradzic wzgledem tego napiecia miesniowego. pani doktor nie widzi wzmozonego napiecia tylko ze w normie ale nie zaszkodzi pocwiczyc do wizyty u neurologa ktoremu mamy o tym powiedziec. Oliwierek wszystkie odruchy ma prawidlowe, pokazala mi tez jak mozna mu ta glowke odwracac, i jak mozna zaobserwowac czy te napiecie wystepuje. przy okazji osluchala, zajrzala do paszczy, zbadala i smyk zdrowy, ladny, silny :)

klata i glowka - 39cm
waga - 4970g (tydzien temu wazyl 4840g)

jestem nieco spokojniejsza. ale tylko nieco.

pociesze was Krzysztof ponad 7 waży ... jutro upewnię się tym "cudem" bo idziemy na pobranie krwi do badania :-( jejku jejku trzymajcie kciuki za to pobranie krwi bo normalnie boje sie tego i on taki biedny maluszek ... ze mnie tez będą ciągnąć wampiry jedne no ale ze mnie to mogą ale maluch :-(

Merlin Krzys duzy chłopczyk &&&&&&&&&&&&&&& za pobieranie wiem jak to ciezko bo moj Szymon miał anemie i raz w miesiacu chodziłam a pierwszy raz jak miał chyba 2/3 mies najgorzej jak miał robione jakies tam dokładniejsze badania i musiał od 12 w nocy nic nie jesc to masakra była bo z głodu wreszczał i jeszcze te badanie:no:

reklama
Do góry