reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza - szczepienia, choroby, kontrole

reklama
madzik, biedna Zosia, współczuję.

Kochana teraz nawilżajcie i natłuszczajcie. My od zawsze używamy klorane albo avene z filtrem 50+ , ja też! Miałam poparzenie słoneczne, niestety skóra na nosie do dziś to pamięta, skóra zeszła mi prawie do kości :baffled:
Oboje z Szymkiem jesteśmy białasy :-( i już od około 2 tygodni stosujemy filtry. Teraz słoneczko jest najbardziej niebezpieczne wbrew pozorom bo nisko jest i ostro daje. Co ciekawe ja przy tych filtrach jestem na czekoladkę opalona po ok 2 -3 tyg łażenia po słońcu a nie jak rak.

A co do pylenia to fatalnie :no:, oby choć to nas nie dopadło :eek:

madzik, trzymajcie się cieplutko.

madzik, ten też mamy bo niestety kilka trzeba ich mieć :baffled: a do tego u nas aderma, klorane i oilatum/ emolium do smarowania jak słońca nie ma, każdy po ok 40 - 60 zł :angry: ale co mam zrobić jak Szymek od urodzenia ma atopową skórę :-(
będzie dobrze ale jak znajdziesz jakiś kran, z którego te kremy albo kasa leci to daj cynk ;-)

reklama
Ojej biedne dzieciaczki...:-( Madzik dbaj tam o Synową.

M ma od paru dni katar i nie wiem czy to też nie jakiś alergiczny :baffled:.

Cóż ta cywilizacja narobiła - alergia za alergią ... i dopadają niezależnie od wieku.

Do góry