reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza - szczepienia, choroby, kontrole

no i po szczepieniu, Piotrus zniósł je bardzo dzielnie, nawet nie płakał:szok:, dopiero przy ubieraniu się:-D,
waży 9500:szok: (jednak wagi domowe zawyżaja, bo myslałam, że ma ok11kg)
a mierzy 78 cm:blink:,

reklama
Super, że macie to juz za sobą i gratulacje dla Piotrusia. Od kiedy zaczęliśmy jeździć co tydzien do lekarza to moja zaczyna płakać już w drzwiach.
Jak mi starczy czasu to pojedziemy jutro zwazyć córcię. Mamy kontrolowac wagę.

ewa i co z tą skazą białkową u Was? potwierdziło się czy nie?

A u nas kolejna wysypka. Tym razem na brzuszku. Już mi skrzydełka opadają o tego.

buuu :-(
u nas na policzku małe coś a'la skaza się pojawiło, pewnie od serków, które na codzień już dostaje...ale pediatra nie kazał się tak małą zmianą niepokoić co też nie czynię, dopóki nie zacznie się powiększać...wtedy to będę się bardzo przejmować jak na matkę przystało ;-)

póki co dochodzę do siebie po wczorajszym stresie, którego najadłam się czytając o braku zębów, głupia ja :dry:

Kaskada ewentualną skazę białkową mamy wykryć "na oko". Czyli bez testów itp. Mamy kontrolować wagę i jeśli córcia zacznie przybierać więcej, to może oznaczać że ma skazę. Narazie wcinamy preparaty sojowe (ja muszę dojadać, brrrr). Krostki pojawiają sie od czasu do czasu, ale wyglądają inaczej. Może to uczulenie na soję?

Ja też juz mam tego dosyć. Same domysły.
A zważę córcię jutro, bo dziś mi się nie chce.

Oj Agutek. Nie martw się, zobaczysz że jak Toli ruszą ząbki to wszystkie na raz. A narazie ma czas. U nas przeciez tez nie jest rewelacyjnie, bo dopiero idzie 4 ząbek. A po wyjściu jednego ząbka zawsze musimy długo czekać na kolejnego.

moja ma 7 od 7 marca:baffled: ale dziąsełka są czerwone jakby przy czwórkach:tak: ale brakuje nam jeszcze4 dwójki:baffled:

Agutku Ty pisałaś że miałaś późno mleczaki:confused:

buuu :-(

póki co dochodzę do siebie po wczorajszym stresie, którego najadłam się czytając o braku zębów, głupia ja :dry:

Dobrze, że już się nie przejmujesz a ja przepraszam bo tym moim pytaniem ci namieszałam. Zapytałam tak pod wpływem impulsu. :sorry:

reklama
Do góry