reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

U nas ucierpiały już ze 3 telefony komórkowe i 2 piloty TV :baffled: ;-)
Amelka również namiętnie wynosi brudy z kosza na pranie....ostatnio przyniosła Babci majtki jak mieliśmy gości :baffled::-D

reklama
U nas Małgosia potrafi pobić w stratach samego Lolka, który jest strasznym psotnikiem, a starszy od Małgosi o 3 miesiące;-)
Nasza lista strat:
- obgryziony telefon
- obgryzione i popsute zabawki Lolka
- wywalona ziemia z kwiatków
- zjedzone kawałki książek i dokumentacji Tomka

Wywalanie brudnych rzeczy z kosza to standard, jak tylko Małgosia dostanie się do łazienki:-p

Ale macie wesolo dziewczyny:-D:-D:-D
Julka raczej nie jest w stanie nic tak konkretnie nabroic bo mam ja na oku (o co w kawalerce nie trudno;-):-p>
otwiera szafki ale zaraz na nia krzycze;-)i mowie ze nie wolno to zostawia i idzie dalej...
pilota i komorki od poczatku chowane i bardzo ZABRONIONE....zawsze mnie to u kolezanki wkurzalo jak Kuba bawil sie jej telefonem i pozniej chcial moja...takze teraz sama swojej nie pozwalam na to....
a jedno czego nie moge jej oduczyc to rozbieranie komputera na czesci...:sorry2::cool:

Ala też namiętnie wyrzuca ziemię z kwiatków,niby boczkiem,boczkiem nie patrzy i udaje,że idzie po coś innego,a jak jest blisko,to rzuca się jak dzikus do tego kwiatka;)

moje kochane dziecko wysłało dziś smsy za 30 zł :baffled:
mądra mamusia dała dziecku telefon (zablokowany!), aby go chwilę czymś zająć i spokojnie mu zmienić pieluchę ;-)

30 zł poszło na WOŚP, więc wybaczyłam :-p:-)

A to dobre :-D:-D:-D

Jenni dzisiaj nawet malo rozrabia najadla sie kociego pokarmu i wylaciagnela mi kabel z telefonu

reklama
Do góry