reklama
U nas Małgosia potrafi pobić w stratach samego Lolka, który jest strasznym psotnikiem, a starszy od Małgosi o 3 miesiące;-)
Nasza lista strat:
- obgryziony telefon
- obgryzione i popsute zabawki Lolka
- wywalona ziemia z kwiatków
- zjedzone kawałki książek i dokumentacji Tomka
Wywalanie brudnych rzeczy z kosza to standard, jak tylko Małgosia dostanie się do łazienki
Nasza lista strat:
- obgryziony telefon
- obgryzione i popsute zabawki Lolka
- wywalona ziemia z kwiatków
- zjedzone kawałki książek i dokumentacji Tomka
Wywalanie brudnych rzeczy z kosza to standard, jak tylko Małgosia dostanie się do łazienki
Ale macie wesolo dziewczyny
Julka raczej nie jest w stanie nic tak konkretnie nabroic bo mam ja na oku (o co w kawalerce nie trudno;-)>
otwiera szafki ale zaraz na nia krzycze;-)i mowie ze nie wolno to zostawia i idzie dalej...
pilota i komorki od poczatku chowane i bardzo ZABRONIONE....zawsze mnie to u kolezanki wkurzalo jak Kuba bawil sie jej telefonem i pozniej chcial moja...takze teraz sama swojej nie pozwalam na to....
a jedno czego nie moge jej oduczyc to rozbieranie komputera na czesci...
Julka raczej nie jest w stanie nic tak konkretnie nabroic bo mam ja na oku (o co w kawalerce nie trudno;-)>
otwiera szafki ale zaraz na nia krzycze;-)i mowie ze nie wolno to zostawia i idzie dalej...
pilota i komorki od poczatku chowane i bardzo ZABRONIONE....zawsze mnie to u kolezanki wkurzalo jak Kuba bawil sie jej telefonem i pozniej chcial moja...takze teraz sama swojej nie pozwalam na to....
a jedno czego nie moge jej oduczyc to rozbieranie komputera na czesci...
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Amelka również namiętnie wynosi brudy z kosza na pranie....ostatnio przyniosła Babci majtki jak mieliśmy gości
Dziewczyna ma wyczucie czasu
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Prawdziwy miłosierny samarytanin z Antka rośnie;-):-)moje kochane dziecko wysłało dziś smsy za 30 zł
mądra mamusia dała dziecku telefon (zablokowany!), aby go chwilę czymś zająć i spokojnie mu zmienić pieluchę ;-)
30 zł poszło na WOŚP, więc wybaczyłam :-)
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
moje kochane dziecko wysłało dziś smsy za 30 zł
mądra mamusia dała dziecku telefon (zablokowany!), aby go chwilę czymś zająć i spokojnie mu zmienić pieluchę ;-)
30 zł poszło na WOŚP, więc wybaczyłam :-)
A to dobre
Jenni dzisiaj nawet malo rozrabia najadla sie kociego pokarmu i wylaciagnela mi kabel z telefonu
reklama
Podziel się: