reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

Miał jeszcze takie(wisiały na lodowce...):
*Poprawie pismo.
Ktoregos dnia patrze,a ten punkt jest skreslony i napisane:
Nie do spelnienia!:szok::szok::szok::-D:-D:-D

reklama
co za dowcip wyslij to do telexpresu rewelka Tycia rewelka

Szymek tez czasem g=kogos uderzy w bizie ale teraz juz raczej nie chyba ze ktos mu sie tak narzuca np. daj buzi daj buzi daj buzi itd. to w koncu sie wkurzy i machnie ale teraz jak zamiast glaskania mowie cacy a nie aja to jest ok
aja-pomysl meza
cacy moja mama tak mnie tez uczyla

Milenka mi ładnie daje buzi, ale Tatusia wali często na dobranoc (ale tak delikatnie) po pysku, zamiast pocałować, bo ją zarost drapie i nie chce go całować przez to :blink:

reklama
A Kuba to róznie,czasem dla zabawy chce mnie machnąc,ale odkąd robie surowa minę i mówie ,że nie wolno,to tylko po głowie mnie puka palcem i pokazuje,że mam włosy.:tak:A czasem to pięknie daje buzi,ale najczęściej tylko mi.:tak:

Do góry