reklama
sami
Fanka BB :)
Byłam wczoraj na usg i maleństwo było dokładnie mierzone, wszystko jest w jak najlepszym porządku :-) , pomachało do nas ślicznie i bylismy tym bardzo wzruszeni. Nawet nie wiedziałam, ze już jest takie duże - według tego usg kruszynka ma 13 tyg i 5 dni (termin znowu inny - ale kwiecień jest!!!) ma około 73,5 mm - gin powiedział, że jakby je postawić na nóżkach to miałoby 15cm - wow jestem naprawde szoku, że taką już dużą kruszynkę noszę w brzuszku
Słuchaliśmy też serduszka na takim urządeniu i tak szybko sobie bije - podobnie jakby pociąg sobie jechał hihi (ale porównanie niema co)
I wyraźnie było już widać nóżki, paluszki, rączki, oczka i coś jeszcze czyli małłego siusiaczka między maleńkimi nóżkami hihi, byliśmy w szoku, że tak wcześnie już widać (ale zobaczymy jeszcze na następnym usg hihi), lekarz nam go dokładnie pokazał i zrobił nawet zdjęcie.
Oto moje maleństwo w całej okazałości:
Słuchaliśmy też serduszka na takim urządeniu i tak szybko sobie bije - podobnie jakby pociąg sobie jechał hihi (ale porównanie niema co)
I wyraźnie było już widać nóżki, paluszki, rączki, oczka i coś jeszcze czyli małłego siusiaczka między maleńkimi nóżkami hihi, byliśmy w szoku, że tak wcześnie już widać (ale zobaczymy jeszcze na następnym usg hihi), lekarz nam go dokładnie pokazał i zrobił nawet zdjęcie.
Oto moje maleństwo w całej okazałości:
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
sami sliczna dzidzia !!!!!!!!!!!!
fajnie ze tak wczesnie wiesz co bedziesz miala:-).
ja tez jak mialam ostatnio usg to dokladnie widzialam nozki i pomiedzy - no i nic tam nie bylo ale lekarz nic nie powiedzial, ze bedzie dziewczynka.
ale ja mam takie przeczucia;-);-);-).
moja dzidzia miala wtedy 7 cm.
pozdrawiam
fajnie ze tak wczesnie wiesz co bedziesz miala:-).
ja tez jak mialam ostatnio usg to dokladnie widzialam nozki i pomiedzy - no i nic tam nie bylo ale lekarz nic nie powiedzial, ze bedzie dziewczynka.
ale ja mam takie przeczucia;-);-);-).
moja dzidzia miala wtedy 7 cm.
pozdrawiam
wiki.25
mama kochanych brojków
sami normalnie jestem w szoku ze jzu wiecie co bedzie suuperr
malenstwo sliczniutkie ojjj pieknie pozowalo mamusi :-)
malenstwo sliczniutkie ojjj pieknie pozowalo mamusi :-)
sami
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny ;-) niby lekarz powiedział-widział już płeć ale ja jeszcze przymrużam na to oko bo różnie to bywa i niechce sie zabardzo nastawiać, chociaż mój M to już jest pewny, że to bedzie chłopczyk
Teraz to tylko czekam na kopniaki w żebro hihi
Teraz to tylko czekam na kopniaki w żebro hihi
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
a to glowka mojej 16 tygodniowej + 3 dni kruszynki!!!
reklama