reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzidziulki(zdjecia USG)

W piątek byłam u gina i zrobił mi takie szybkie usg, rzeby zobaczyć jak maleństwo sobie rośnie:-) i powiedział, że dzidzia ładnie urosła:-) z czego się bardzo bardzo cieszę. Moja kruszynka miała w piątek już 27 mm, przez 10 dni urosła 10 mm - to niesamowite:-D
Niestety zdjęcia nie dostałam bo drukarka mu się zepsuła:wściekła/y: no ale trudno, przynajmniej wiem, że wszystko jest w porządku:-)

reklama
Niewiem Niczka, poprostu poszłam do tego samego gina co 10 dni wcześniej z wynikami badań (bo kazał mi przyjść, żeby założyć kartę ciąży - bo jeszcze nie miałam) i on mi zrobił usg znowu, choć wiedział, że 10 dni wcześniej też mi robił usg. No ale ja nie protestowałam bo bardzo chciałam zobaczyć maleństwo i upewnić się, że wszystko w porządku, tym bardziej, że nie miałam juz prawie rzadnych objawów ciąży i się tym troszke martwiłam ale widać niepotrzebnie:-)
Za 3 tygodnie kolejna wizyta i już się nie mogę doczekać.

ja w czawrtek bede miec usg robione tez po 2 tyg..tylko ze u mnie bedzie sprawdzal co to ten drugi pecheryk byl...czy to czaasem nie ciaza druga....a przyokazji zobacze swoje malenstwo :)

Rozumiem. Ja juz sie zaczelam sie martwic, ze mialam tylko jedno usg. Lekarz panstwowy do ktorego chodze wogole jeszcze nie zaplanowal mi zadnego usg. Wtedy byla u prywatnego. Jak wroce z wakacji to postaram sie wybrac w koncu jakiegos prywatnego ginekologa na stale. pozdrawiam

koral sliczne malensto i duze a teraz to ile juz ma ?? fajnie ze macie zdjecia moj lekarz nie ma drukarki ale pojade sobie gdzieś i wydrukuje bo to swietna pamiatka :) pozdrawiam

Koral twoja dzidzia jest juz taka duża :-) pozdrów maleństwo od cioteczek forumkowych ;-)
Wiki no te nasze kruszynki zamieniają się z dnia na dzień z groszków, fasolek na najpiękniejsze bobaski:-D

reklama
Do góry