ptaszyna83
Fanka BB :)
A ja od 5 dni po prostu dostaje szaleju... Hemoroidy mnie wykańczają.. dobrze ze jutro ide do lekarza to może mi coś przepisze.. po prostu płakać mi się chce... koszmar jakiś.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja od 5 dni po prostu dostaje szaleju... Hemoroidy mnie wykańczają.. dobrze ze jutro ide do lekarza to może mi coś przepisze.. po prostu płakać mi się chce... koszmar jakiś.
A ja mam trochę inne pytanie, mam na brzuchu wokół pępka i w dół od pępka taki jasny pas w porównaniu do reszty brzucha z 2 cm szerokości i się zastanawiam czy to jest rozstęp taki duży? Wcześniej innego koloru nie widziałam, ale że to na dole to może przeoczyłam:-( Zawsze myślałam, że te rozstępy to cienkie linie, ale przy takim naciągnięciu może to tak wygląda.
Nie wiem jak wyglądają rozstępy a tak to bym zaczęła smarować jakimś preparatem, żeby potem może nie było to tak wielkie.